Kako se sezona mijenja, tako se mijenjaju i trendovi, a kao veliki trend ovog proljeća izdvojili bismo metalik trend. Od blistavih odijela do sjajnih detalja za dom, metalik elementi su postali sinonim za suvremenu eleganciju i luksuz.

Ovaj trend prvi puta pojavljuje se davnih 30-ih godina 20. stoljeća. Nosile gu ga filmske zvijezde u Hollywoodu, a u 1970-im, za vrijeme disko ere, zbog svojeg upečatljivog sjaja, metalik odjeća je postala neizbježna.

Jakna, Fashion&Friends 230 €. Haljina, Fashion&Friends 195 €. Torba, Replay, 167 €. 

Na modnoj sceni, metalik se pojavljuje u raznim oblicima i teksturama. Od haljina koje blistaju pod svjetlima do statement cipela koje odaju dojam glamura. Ove sezone, možete očekivati da će se metalik boje pojaviti i na neobičnim mjestima pružajući dozu futurističkog stila svakodnevnim izgledom.

Njegova sposobnost da transformira bilo koji izgled od običnog do glamuroznog čini ga nezaobilaznim u svijetu lifestyle-a. Bilo da se radi o odjeći, dekoraciji ili make-upu, metalik dodaje sjaj i eleganciju svemu što dotakne, čineći ovu sezonu sjajnom i spektakularnom.

U nastavku vam donosimo inspiraciju kako stilizirati ovaj trend komadima koje smo našli u Tower Centru Rijeka.

Jakna, Fashion&Friends 230 €. Haljina, Fashion&Friends 195 €. Čizme, Mass 230 €. Čarape, Calzedonia 4,25 €. Torba, Replay, 167 €. Prsten, Prahir Fine Jewellery 112 €

Jakna, Fashion&Friends 230 €. Haljina, Fashion&Friends 195 €. Torba, Replay, 167 €. 


Jakna, Fashion&Friends 230 €. Haljina, Fashion&Friends 195 €.  Torba, Replay, 167 €. Prsten, Prahir Fine Jewellery 112 €

Foto: Mateo Malvić

Model: Nika Širola

Stilist: Nika Širola

Make up: CHIX Threading bar Tower Centar Rijeka