Ljeto je vrijeme izlazaka i zabave, bilo da je riječ o odlasku van grada ili o odmoru na dobro poznatim gradskim ulicama, zasigurno ćemo željeti zablistati u chic ljetnim kombinacijama. Poigrajte se nijansama u kojima će vaša brončana put maksimalno doći do izražaja.

Nježne, pastelne nijanse odlično pristaju uz preplanulu put i zbog svojih nježnih tonova pristaju uz razne kombinacije. U odjeći roze boje vaša će koža izgledati tamnije i imat će zdrav sjaj jer naglašava roskaste tonove preplanule puti. Bilo koja nijanse plave savršeno će istaknuti preplanulost, a što je nijansa toplija, poput onih plavo-zelenog i tirkiznog spektra, to će više doći do izražaja vaša brončana put.

 Reserved, hlače 239,90 kn

Mango, 699,90 kn

Reserved, 259,90 kn

Reserved, 259,90 kn

Europa 92, 729 kn

Od svih boja bijela je većini prvi izbor izbor. Riječ o najsvjetlijoj boji stoga je i kontrast s bojom kože najveći pa preplanuli ten najviše dolazi do izražaja. Osim toga, bijela se slaže sa svim drugim bojama i pristaje svima.

Comma, 399 kn

Comma, 729 kn

Fashion&Friends, top Guess 407 kn

Naglasite svoj preplanuli ten uz bluzu, suknju ili hlače u koraljnjim nijansama. narančasta boja pravo je osvježenje svakoj kombinaciji, a uz nju će se posebno isticati vaša preplanula put, kao podsjetnik na ljeto i godišnji odmor. Ova topla boja vrlo je zahvalna i gotovo možemo reći da je neutralna jer se može kombinirati na razne načine.

Europa 92, 349 kn

Comma, 979 kn

Reserved, košulja 179,90 kn

Varteks, 676 kn