Najnoviji trend u modnom svijetu stavlja naglasak na jednostavnost, prirodne materijale i ekološku osviještenost pri proizvodnji. Trendu se priključio i renomirani brend Palmers, koji je već dobro poznat po svojem inzistiranju na kvaliteti, vrhunskim materijalima i beskompromisnoj udobnosti.

Stoga brend u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2019. posebno ističe liniju Walk The Linen, koju karakteriziraju muški i ženski homewear proizvodi izrađeni od 100% lana. S cool komadima iz ove linije postignut ćete trendi look, a osim za po kući, mogu se nositi i za casual odlaske u grad ili na plažu. Udobno dizajnirane košulje, kombinezoni i haljine dolaze u sivim i bijelim tonovima, a neke modele košulja možete nositi s opuštenim ili zavrnutim rukavima. 

Palmers linija Blue Lounge donosi iznimno udobne hlače i majice za opuštajuće trenutke u kućnoj atmosferi. Naglasak je stavljen na plavu boju s decentnim detaljima u bijelim i sivim tonovima. Asortiman Blue Lounge linije donosi ležerni sportski Palmers duh u kombinaciji s najmekanijim pamukom, elastinom i najfinijim tkanjem te je stvoren za opuštanje, ali i lagane sportske aktivnosti.

Linija koja je posvećena sportu nosi naziv Glamour Yoga, a dizajnirana je tako da su granice između obične i sportske odjeće gotovo nevidljive. Trendi linija dolazi u kontrastnim tonovima te ima elegantne dodatke poput vrpce koja se veže u mašnu ili šljokičaste elastične vrpce. Uz Glamour Yoga sportsku homewear liniju, savršeno se uklapa i istoimena linija donjeg rublja. Ono što je svim ženama bitno kada su u pitanju sportske aktivnosti jest udobnost bez kompromisa, a uz donje rublje s Palmers potpisom ona je zagarantirana.

Inspirirajte se modelima iz najnovijih linija te se ovog proljeća osjećajte udobno i trendi u svojoj koži noseći Palmers odjeću i donje rublje.

PALMERS, 455 KN
PALMERS, 455 KN
PALMERS, 455 KN
PALMERS, 531 KN
PALMERS, 379 KN
PALMERS, 531 KN
PALMERS, 379 KN
PALMERS, 303 KN
PALMERS, 303 KN
PALMERS, 265 KN
PALMERS, 379 KN
PALMERS, 379 KN
PALMERS, 265 KN
PALMERS, 151 KN