Blagdansko razdoblje je pred vratima. Za sve one koji vole ranije birati darove kako bi izbjegli stres pri kupovini u posljednjem trenutku, kultni proizvođač donjeg rublja i kućne odjeće PALMERS, predstavlja svoju božićnu kolekciju. Bilo da se radi o vašem partneru, prijateljima ili bliskoj osobi – PALMERS zasigurno nudi savršen dar za ovu priliku jer u ponudi ima svakojake stilove koji odgovaraju raznim blagdanskim raspoloženjima.

Palmers, 607 kn, 685 kn, 685 kn, 685 kn

PALMERS predstavlja božićne pidžame za cijelu obitelj kao savršene ključne komade za prohladne zimske dane kada su udobnost i opuštanje naša omiljena zabava. Izuzetno udobna kolekcija za sve uzraste idealan je blagdanski dar te jamči ležerne trenutke. Pidžame su izrađene od vrhunskih, ugodnih materijala u klasičnom kariranom uzorku i razigranim sezonskim bojama. Uz njih kombinirajte kućni, sportski ogrtač 'Berry Night' izrađen od frotira u tamnoplavoj boji.

Palmers, 1.140 kn, 646 kn, 685 kn, 720 kn, 1.900 kn

Ako želite osvojiti svoju bolju polovicu ili razveseliti sami sebe, birajte zavodljivo svileno donje rublje. Sofisticirana čipka i zamamna crvena boja pružit će vam dašak seksipilnosti u svako doba dana i noći. Božićna kolekcija PALMERS od čiste, najkvalitetnije svile nudi vrlo posebne modele, a apsolutni vrhunac blagdanske kolekcije su 'Holly Fantasy' u zamamnoj crvenoj boji, 'Gilded Eve' u sjajnoj, zlatno-bež boji ili 'Modern Silk'. 

Palmers, 682 kn, 227 kn, 2.280 kn

Palmers, 1.140 kn, 1.900 kn, 1140 kn

PALMERS kovanice – najljepši su način da poklonite voucher. Ako više preferirate prepustiti izbor osobi koju darujete, odaberite za poklon kovanice PALMERS. Možete ih kupiti po komadu od 10 eura ili u elegantnoj poklon kutiji od 50 ili 100 eura uz osobnu poruku. Kovanice se mogu iskoristiti za cijeli asortiman proizvoda PALMERS, bez obzira radi li se o ležernom donjem rublju, udobnoj kućnoj odjeći ili seksi bodiju.

Jedinstvene poklone potražite u PALMERS poslovnici u Tower Centeru i odaberite omiljene modele za svoje najdraže ili za sebe.