Ulaskom u nečiji dom – ili čak svoj vlastiti – prvo što primijetite je miris. Primijetite energiju kojom dom odiše i kako se osjećate. Mirisi su sve. Oni mogu promijeniti vaše raspoloženje u trenutku, promijeniti stanje uma i stvoriti osjećaj doma gdje god se nalazili…

KAKO JE L’OCCITANE USPIO UHVATITI PROVASALSKI „ART DE VIVRE“

Još od 1976., L’OCCITANE je predan traženju načina da uhvati esenciju Provanse kako bi podijelio njezinu neodoljivu ljepotu sa svijetom. Inspirirajuća provansalska priroda, njezini darovi, autentičnost i velikodušnost, daju joj jedinstveni karakter. Nova kolekcija mirisa za dom priziva provansalske mirise i osjećaje, ali i onaj osjećajtopline i velikodušnosti koji se osjeća u toj regiji, baš poput mirisnih trenutaka u Provansi. Dočarava slike Provanse i taj osjećaj zadovoljstva,dobrobiti i mira u sebi koji dolazi iz tog nevjerojatnolijepog mjesta.

Home collection, L’occtitane

ČETIRI BOJE. ČETIRI MIRISA. ČETIRI RASPOLOŽENJA.

Nova L’OCCITANE kolekcija mirisa za dom stvara osjećaj ugode i blagostanja u domu, a uz svoja četiri mirisa, nudi idealan miris za svako raspoloženje. Za osjećaj opuštenosti pobrinut će se Cocon de Sérénité kolekcija.
Za osjećaj unutarnjeg mira, savršen miris je Sourced’Harmonie.


Cocon de Sérénité kolekcija, L’occitane

Možda se želite osjećati slobodno, revitalizirano? Souffle de Liberté će vas izuti iz cipela. Ako vam treba osjećaj blagostanja i pozitive, ne tražite dalje – Douceur Immortelle je savršen miris za vas.


Souffle de Liberté kolekcija, L’occitane