Bliži se vrijeme darivanja, a tome se posebno vesele naši najmlađi. Premda se istinska čar blagdana krije u druženju s najmilijima i pružanju ljubavi i topline, svi mi, a posebno djeca, volimo male znakove pažnje u obliku poklona. Iščekivanje Svetog Nikole i Djeda Božićnjaka uz šarene ukrase i sjajne lampice predstavlja pravu čaroliju za svako dijete.

Jedva čekaju jutro da zavire u čizmicu ili ispod bora i provjere kakvo iznenađenje ih ondje čeka. Ako vam nedostaje ideja i ne znate što biste poklonili svojim najmlađima, inspirirajte se našim prijedlozima.

Setovi za igranje uvijek su dobra ideja, ako vaše dijete voli biti doktor ili kuhar, razveselit će se takvom poklonu, njegova igra postat će zabavnija i kreativnija. Djeca obožavaju junake iz crtića, stoga se možete odlučiti za igračku, knjigu ili posteljinu. Što god odabrali, sigurni smo kako će se vaše dijete razveseliti.

Baby Center, 379,99 kn

Pepco, 180 kn

Posteljina.hr, 299,90 kn


Knjiga je uvijek dobar odabir, potiče maštu i kreativnost. Knjige odabirete prema dobi djeteta, za one najmlađe tu su slikovnice, za ono nešto starije knjiga s edukativnim sadržajem ili interaktivna bojanka.  

Hoću knjigu, 49,90 kn


Ako vam nedostaje ideja i ne znate što biste poklonili svojim najmlađima, inspirirajte se našim prijedlozima ili zavirite u najpopularnije kataloge  Mullera  i Interspara

Baby Center, 329,99 kn

Baby Center, 389,99 kn

Baby Center, 499,99 kn


Pepco, 50 kn

Baby Center, 259,99 kn

Hoću knjgu, 249,90 kn

Pepco, 100 kn


Foto: Unsplash, Web stranice trgovina