U sklopu shopping centra Tower Center Rijeka, Shoetique je u srijedu, 18. listopada otvorio svoju osmu poslovnicu u Hrvatskoj, a prvu u Rijeci.

Brend Shoetique nastao je prije osam godina iz ljubavi i strasti prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće i odjeće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove kao što su Cruyff Classics, Ghoud, Off The Pitch, Mercer te mnogi drugi. U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci. SHOETIQUE nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkuriraju pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade. SHOETIQUE, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskom izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu - Football luxury.

Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je i višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Osim širokog asortimana tenisica, u njihovom dućanu možete pronaći i odjeću nekih od gore navedenih brendova, asoritiman za djecu - Cruyff Kids, accessorise te sredstva za čišćenje poznatog brenda Jason Markk.

Brandovi u ponudi: Cruyff Classics, Mercer, Ghoud, Off The Pitch, L’ascolana, Meyba, I Clip, Jason Markk, 47, Goorin Bros te mnogi drugi.

U ponudi se nalaze brendovi koji su kroz svoju nogometnu prošlost naučili kako izraditi najbolju i najudobniju tenisicu. Zašto su njihove tenisice obožavane diljem svijetam, sada ćete moći provjeriti i sami. Osim širokog asortimana tenisica, u ponudi će biti i sportska odjeća te sredstva za čišćenje, a sve će vam biti dostupnona drugom katu Tower Center Rijeka.

Ljubitelji sportskog luksuza konačno su došli na svoje. Veselimo se zajedničkom modnom druženju i u Tower Centeru Rijeka.


Foto: PR