Iza Uskrsa nam stižu mjeseci u kojima se održavaju razna svečana događaja i vjenčanja. S tim stiže i ona vječna dilema, što odjenutu?  Želite imali upečatljiv outfit uložite u komade koji su trendi, a da se u njima istovremeno osjećate ugodno. A iste formalne komade možete nakon vjenčanja nositi u nizu proljetnih i ljetnih lookova.

Ako je riječ o crkvenim sakramentima (krizma, pričest) tada vas čeka samo odlazak u crkvu i zatim na ručak. Za takva događanja prigodno je odjenuti kostim, bilo sa suknjom ili hlačama, kombinezon ili lijepu haljinu cvjetnog uzorka. Dok odlazak na svadbeno slavlje ipak zahtjeva malo više promišljanja. Tradicionalna vjenčanja uključuju odlazak u crkvu, pazite da imate sako ili neku drugu jaknicu kojom ćete se ogrnuti. Kada birate odjeću i obuću neka to bude nešto u čemu ćete se moći slobodno kretati. Haljina je omiljeni ženski komad i detalj s kojim nema greške. 

Sally Atelier, cijena na upit

Za nešto drugačiji izgled, razmislite o nošenju kombinezona. Kombinezoni s elegantnim krojevima mogu izgledati vrlo šik i moderno za svečane prigode. Ako biste htjeli zablistati u trendi kombinaciji uz koju ćete se isticati u gomili, odjenite elegantnu odijelo. Pastelne boje poput svijetloplave, svijetloroze ili mint zelene su odlične za proljetna vjenčanja. Lagani materijali poput pamuka ili lana su idealni za udobnost.

Naše prijedloge provjerite u nastavku i dođite u Tower Centar Rijeka po svoj idealan svečani outfit.   Sally Atelier, cijena na upit

Sally Atelier, cijena na upit

Sally Atelier, cijena na upit

Sally Atelier, cijena na upit

Mango, 99,99 €

Mango, 79,99 €

Mango, 119,99 €

Mango, 69,99 €

Mango, 69,99 €

Mango, 59,99 €

Mango, 49,99 €

Fashion&Friends, Guess 140 €

Reserved, 45,99 €

Reserved, 39,99 €

Comma, sako 159,99 €, hlače 99,99 €

Comma, sako 149,99 €, hlače 99,99 €

 

Mango, hlače 39,99 €, sako 69,99 €, prsluk 45,99 €

Varteks, 219,00 €

Foto: Web stranice trgovina