Baš poput cipela i torbica, nakit je ključan dodatak svakog outfita i onaj završni touch koji nam je ponekad potreban kako bi naša odjevna kombinacija zablistala u punom sjaju. Kolekcija za proljeće i ljeto donosi nam mnoštvo novih trendova, ali i već dobro poznatih klasika uz koje će svaki stajling biti još posebniji i zanimljiviji.


Zlatni komadi, poput visećih naušnica, prstenova i ogrlica, odišu jednostavnošću i elegancijom. Odlično pristaju uz prozračne bijele komade od kojih se nećemo odvajati tijekom toplije sezone. Geometrijski i asimetrični oblici ističu se kao jedni od najpoželjnijih detalja svakog nakita. U skladu s proljetnim raspoloženjem, savršen odabir bit će prstenje, naušnice i ogrlice ukrašene šarenim kamenjem i perlicama.

@theoficialpandorao

Unijet će dozu razigranosti te podići i najjednostavniji outfit. Iduće mjesece obilježiti će komadi nakita s detaljima školjaka i bisera, zahvaljujući kojima ćemo se pretvoriti u prave morske vile. Uzorak kornjačevine i dalje će vladati, a zbog prirodnih materijala poput drva i ratana nakit će izgledati još više trendi i chic. Raskošne naušnice s motivom cvijeća i voća su kao stvorene za ljubiteljice upečatljivih i veselih detalja.

@mango

Nova kolekcija nakita donosi nam za svakoga ponešto. Od elegantnog minimalističkog dizajna koji pristaje na sve pa sve do glamuroznih, statement komada koji se ističu zanimljivim detaljima i materijalima – ove sezone nakit će biti sve samo ne dosadan i jednoličan. Upotpunite svoju proljetnu i ljetnu kolekciju prekrasnim, ženstvenim naušnicama, narukvicama, prstenjem i ogrlicama iz trgovina Tower Centra. Inspirirajte se našim prijedlozima u nastavku.   

Zlatarna Celje

Aldo, 110 kn

Aldo, 140 kn

Aldo, 160 kn

Aldo, 180 kn

Aldo, 190 kn

Mango, 129,90 kn

Reserved, 79,90 kn

Reserved, 79,90 kn

Pandora, 510 kn

Watch Centar, 349 kn

Watch Centar, Chiara Ferfagni 895 kn

Argentum, 520 kn

Dicta, 340 kn

Dicta, 430 kn