U potrazi ste za savršenom maturalnom haljinom? Još niste pronašli haljinu u kojoj ćete zablistati? Ne brinite se, iz Sally Ateliera i ove sezone stižu senzacionalne haljine o kojima ste do sad mogli samo sanjati. Kreacije koje će vas oduševiti svojom posebnošću dolaze u raznim oblicima i bojama što znači da baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Crna haljina je klasik koji ne izlazi iz mode, stoga ako želite igrati na sigurnu kartu, odaberite crnu haljinu. Ove su se godine kreatori Sally ateliera odlučili malo poigrati, pa tako crna duga haljina ima zlatne detalje koji su se savršeno uklopili.

Duga crvena haljina također je odličan odabir, odaberete li haljinu u jarkoj boji, možete biti sigurni kako nećete proći nezamijećeno. Prorez na haljini savršeno se uklopio u kroj i stil.

SALLY ATELIER

SALLY ATELIER

Maturantice se često odlučuju za duge haljine što je odličan odabir. Elegantne su i možete biti sigurne kako ćete u njima izgledati prekrasno. Uz duge haljine ne treba pretjerivati s nakitom, dovoljno će biti staviti efektne naušnice. Naravno, sve ovisi o boji i materijalu haljine. Sally atelier ove se sezone uz crnu i crvenu haljinu odlučio za dva prekrasna modela svjetlucavog materijala. 

SALLY ATELIER

SALLY ATELIER

Kratke haljine također su vrlo dobar odabir. Uz kratku haljinu do izražaja će doći cipele, stoga se uvijek možete odlučiti za ludu kombinaciju boja. Ljubiteljice crvene boje doći će na svoje, kratka haljina u ovoj boji izgleda prekrasno. Uz jedno otkriveno rame, zlatne detalje i uz kroj koji laska figuri, upravo tako zvuči savršena maturalna haljina. 


SALLY ATELIER

Sally Atelier sigurna je luka za svaku maturanticu, stoga ne gubite vrijeme, posjetite Tower Center i trgovinu Sally, prepustite se u sigurne ruke i odaberite haljinu za vašu večer iz snova.

Modeli: Ela Znaor i Karla Jokić

Styling: Sally atelier

Fotografije: Ivor Mažar