Počelo je vrijeme roštiljanja, druženja na otvorenom i ispijanja kave pod ugodnim sunčevim zrakama. U proljeće terasa ili vrt postaju najomiljeniji dio doma i idealno su mjesto za opuštanje i bijeg od svakodnevnih briga.

S vremena na vrijeme potrebno je unijeti pokoji detalj i time osvježiti vaš zeleni kutak. Sjedeću garnituru ukrasite šarenim jastučićima. Ako su vaš vrt ili terasa uređeni minimalistički, možete kombinirati jastučiće raznih uzoraka i boja. Time će se istaknuti prostor i uvesti pravi proljetni duh.

KIK

Nevjerojatno je koliko eksterijer može zablistati uz pomoć cvijeća i ukrasnih biljaka. Još ih više naglasite teglicama i vazama u rustikalnom ili modernističkom stilu, ovisno o ukusu i načinu uređenja doma. Stol je centralni dio svakog okupljanja i druženja. Uljepšajte ga uz pomoć stolnjaka i detalja kao što su primjerice vaza s cvijećem, košara s voćem ili zanimljivi aranžmani s mirisnim svijećama. Obratite pažnju i na osvjetljenje vašeg vrta ili terase. Osim visećih dekorativnih lustera, odlučite se za zanimljive svijećnjake i lampione koji će donijeti dašak romantike u prostor. Podne, stupne ili pak ugradbene lampe postići će da vaš ekserijer izgleda elegantnije i luksuznije.

KIK

Nije potrebno izdvajati cijelo bogatstvo za uređenje vanjskog prostora. Potrebno je malo mašte i kreativnosti te pokoja promjena kako biste vrt ili terasu pretvorili u pravu malu oazu. U nastavku se inspirirajte detaljima koje smo pronašli u trgovinama Tower Centra.

KIK, JASTUK, 44,90 KN

 

KIK, SPREMNIK ZA PIĆE, 89,90 KN

KIK, 14,90 KN

 

KIK, UREĐAJ ZA LED, 169,90 KN, ČAŠA ZA HLADNI NAPITAK, 17,90 KN

 

posteljina.hr, 69,90 kn

 

posteljina.hr, pvc stolnjak, 19,95 kn mpc

 

LUCE, vrtna rasvjeta za stablo 3m, 296,00 kn

 

LUCE, zidna lampa 352 kn

 

LUCE, 152 KN