Nakon vrućih ljetnih mjeseci tijekom kojih uglavnom nismo pomišljali na pretjerane fizičke aktivnosti, napokon je stiglo idealno vrijeme za bavljenje sportom i vraćanje tijela u formu. Vedri jesenski dani kao stvoreni su za boravak u prirodi, planinarenje, šetnju šumom...

Kako biste se na vrijeme pripremili i bezbrižno mogli uživati u razgledavanju prirode i  sportskim aktivnostima na otvorenom, sada je pravi trenutak da nabavite svu potrebnu odjeću i opremu. 


@kibubagram

Alpinističke jakne, hlače, planinarske cipele, majice, rukavice i još mnogo toga čekaju vas u trgovinama Kibuba i Interspar. Zahvaljujući kvaliteti i udobnosti svih proizvoda, u vašim avanturama neće vam smetati ni nešto niže temperature. Odgovarajuće majice i hlače koje zadržavaju toplinu idealne su za prohladno vrijeme. Također, tu su i pernate jakne, vjetrovke, puloveri i majice s kapuljačom koje će vas štititi od hladnoće. 


@intersport_hrvatska

Odličnu ponudu namijenjenu aktivnostima na otvorenom, pripremio je i dućan Napapijri. Ondje vas čekaju iznimno kvalitetni puloveri, vodonepropusne te pernate jakne uz koje ćete se osjećati sigurno tijekom svih vremenskih uvjeta. Emporio Armani EA7 kolekcija čeka vas u Luxury Sport Store-u. Muške i ženske trenerke te jakne savršene kvalitete i dizajna, osim što će stilski upotpuniti vaš sportski look, odlično će vas štititi od hladnoće. 

U nastavku smo za vas izdvojili nekoliko proizvoda savršenih za planinarenje ili laganu šetnju prirodom. Posjetite dućane Tower Centera i nadopunite svoj sportski duh novom, kvalitetnom odjećom.


Intersport, 539,95 kn

Intersport, 195,95 kn

Luxury Sport Store, 1.369 kn (na akciji 821,40 kn)

Luxury Sport Store, 1.589 kn (na akciji 719,40 kn)

Kibuba, 519 kn

Kibuba, 1.439 kn

Kibuba, 1.037 kn

Napapirji, 1.899 kn


Napapirji, 299 kn

Kibuba, ženske planinarske cipele 1.279 kn (na akciji 959 kn)

Kibuba, ženske planinarske cipele 1.799 kn 

Kibuba, muške planinarske cipele 1.799 kn 

Intersport, 79,95 kn

Intersport, 367,96 kn

Intersport, 495,96 kn


Napapirji, 399 kn