Službeno smo već zakoračili u ljeto i odlazak na more sve nam je bliži. Ako još niste odabrali kupaći kostim za ovu sezonu tada PALMERS nudi pravo rješenje za sve koji su neodlučni pri njegovoj kupovini. Nova kolekcija predstavlja bezvremenske modele jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima za sve one koji cijene kvalitetu, jednostavnost i udobnost, a jednako tako nudi nepogrešivu paletu boja pri odabiru idealnog modela za vas.

Ove sezone izuzetno su popularni dvodijelni retro kupaći kostimi visokog struka koji nas nostalgično podsjećaju na zlatne godine Hollywood-a, a PALMERS ih predstavlja u bijeloj, crnoj i crno-bijeloj prugastoj varijanti.
U kolekciji se nalaze i jednodijelni modeli u crnoj i bijeloj boji za sve one koje cijene jednostavnost i praktičnost

Ljetna PALMERS kolekcija također predstavlja sportske modele jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima s vječno popularnim prugicama i špagicama na vezanje, koje nas uveliko podsjećaju na bezbrižne dane djetinjstva. Modeli su u zamamnim bojama ljeta, s plavim, bijelim i crvenim prugama. Za ljubiteljice monokromatskih modela koje vole biti zamijećene na plaži kolekcija predstavlja modele u crvenoj boji sa sjajnim efektom.

Najnovija Palmers kolekcija za ljeto 2020.  dostupna je Palmers trgovini u Tower Centeru na 2. katu

Palmers, 685 kn 

Palmers 685 kn 

Palmers, 455 kn 

Palmers, 265 kn 

Palmers, 341 kn 

Palmers, 265 kn 

Palmers, 417 kn 

Palmers, 265 kn 

Palmers, 607 kn 

Palmers, 341 kn 

Palmers, 265 kn 

Palmers, 760 kn 

Palmers, 379 kn 

Palmers, 303 kn 

Palmers, 379 kn 

Palmers, 265 kn 

Foto: Palmers