Borboleta, renomirani brend modnog nakita najpoznatiji po narukvicama na koncu sa srebrnim i pozlaćenim privjescima, možete naći u Tower Centru Rijeka, najvažnijoj shopping oazi u gradu,

Borboleta je već duže vrijeme najpoznatiji brend modnog nakita u Hrvatskoj, a i šire, čemu su zasigurno doprinijele mnogobrojne poznate ličnosti, poput Kendall Jenner, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Lene Perminove i drugih, koje su velike ljubiteljice Borboleta nakita. U svojih prvih deset godina postojanja okrunila i spektakularnom modnom kampanjom u kojoj su sudjelovale Iva Radić, Tatjana Dragović i Teuta Mesaros, ali i značajnim rastom i razvojem brenda u regiji.

Osim suradnji sa celebritijima i influencerima, Borboleta je poznata i po kolaboracijama od kojih bi svakako mogli istaknuti one s Unicefom, Rimac automobilima, Coca Colom, umjetnicima Sašom Šekoranjom i Nenadom Soviljem te mnoge druge.

Svaki komad Borboleta nakita ručno je izrađen s puno pažnje i ljubavi te svaka kolekcija priča svoju priču, stvorenu da inspirira i potakne karakter pojedinca koji nosi njezin nakit. 

Borboleta nakit nije samo neizostavan modni dodatak već je idealan poklon za sve uzraste i sve prigode, stoga ne propustite  25% popusta na  Candy i  Borboleta  Tropic Candy kolekciju.

Otkrijte svijet  klasičnih  Borboleta Candy narukvica.

Borboleta Candy Classic narukvice dolaze s prepoznatljivim simbolima srce, zvjezdica i leptir, te s prekrasnom paletom boja. Kombinirajte Borboleta  narukvice za ultimativni look ovog ljeta.

Također, tu je i naša Borboleta Tropic Candy kolekcija ( ananas, palme i lubenice, plaža ili slana kosa, sve su to sinonimi koji su inspirirali ovu šarenu kolekciju narukvica koje upotpunjavaju svaki ljetni look, te pristaju uz svaku odijevnu kombinaciju

Borboleta, 26,00 € na popustu 22,10 €

Borboleta, 26,00 € na popustu 22,10 €

Borboleta, 26,00 € na popustu 22,10 €

Borboleta, 26,00 € na popustu 22,10 €