Svatko od nas se, barem jednom u životu, našao u situaciji da mu se ispraznila baterija na mobitelu, a u blizini nema niti utičnice niti punjača. Budući da u današnje vrijeme na mobitelu čuvamo razne podatke i bitne aplikacije, ovakva situacija može biti vrlo neugodna i nezahvalna.

Srećom, suvremena tehnologija osmislila je rješenje i za taj problem. Mislimo, dakako, na prijenosne baterije, odnosno prijenosni punjač. Zahvaljujući njima, možemo puniti mobitel bilo kada i bilo gdje. Ova praktična stvarčica, osim mobitela, može puniti sve uređaje koji imaju USB i micro USB ulaz, kao što su kamere, fotoaparati i e-čitači knjiga.

A1 MOBILCENR, 149 KN

Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih modela je Tank prijenosna baterija. Neke od njenih karakteristika su: kapacitet od 5000/10000/20000 mAh, kompatibilnost sa MFI/MicroUSB/Type-C, visoko otporno kućište, LED indikator s prikazom trenutnog kapaciteta… Dolazi s odvojivim kabelom Micro USB, a broj punjenja može varirati, ovisno o kapacitetu baterije uređaja koji se puni. Tank prijenosna baterija iznimno je praktična jer je čak 40% manja od ostalih prijenosnih baterija, pa neće zauzimati previše prostora.

A1 MOBILCENTAR, 149 KN

Još jedna prednost ove baterije je to što omogućuje punjenje dva uređaja istovremeno. Ako još uvijek niste, vrijeme je da nabavite svoj Tank prijenosni punjač i više nećete morate razmišljati o neželjenoj praznoj bateriji. 

A1 MOBILCENTAR, 199 KN


A1 MOBILCENTAR, 249 KN