Apple Watch SE i S8 donose inovacije koje će transformirati način na koji koristimo pametne satove.

Apple Watch SE je elegantan i pristupačan sat koji kombinira vrhunski dizajn i napredne značajke. S njegovim okruglim Retina zaslonom veličine 40 mm ili 44 mm, korisnici mogu uživati u jasnom i oštrim prikazu bez obzira na veličinu zaslona koju odaberu.

Jedna od ključnih karakteristika Apple Watch SE je njegova sposobnost praćenja zdravlja i kondicije. Uz ugrađeni optički senzor srčanog ritma, korisnici mogu pratiti svoje otkucaje srca i dobiti upozorenja u slučaju nepravilnosti. Također, sat ima integrirani GPS koji omogućuje praćenje aktivnosti na otvorenom bez potrebe za nošenjem pametnog telefona.

iStayle, 318,99 € (2.403,43 kn)

Apple Watch SE je također opremljen naprednim senzorima pokreta i akcelerometrom, koji omogućuju precizno mjerenje koraka, udaljenosti i potrošenih kalorija. Zahvaljujući ugrađenom električnom senzoru, korisnici mogu čak pratiti i svoj san te dobiti vrijedne informacije o kvaliteti sna.

S8 - Napredak u nosivoj tehnologiji

Apple S8 predstavlja vrhunac inovacija u nosivoj tehnologiji. Ovaj napredni pametni sat dolazi s Retina zaslonom osjetljivim na dodir veličine 46 mm i donosi izvanredno iskustvo korisnicima.

S8 je opremljen Apple-ovim najnovijim čipsetom, koji osigurava brz i fluidan rad. Zahvaljujući ovom čipsetu, korisnici mogu jednostavno upravljati svim značajkama sata, odgovarati na poruke, pregledavati e-poštu, upravljati glazbom i još mnogo toga, sve to s intuitivnim korisničkim sučeljem.

iStayle, 530,09 € (3.993,96 kn)

Praćenje zdravlja i kondicije s Apple S8 nikada nije bilo jednostavnije. Uz senzor za praćenje otkucaja srca, senzor za mjerenje razine kisika u krvi i senzor za mjerenje elektrokardiograma (EKG), korisnici mogu imati uvid u svoje zdravstveno stanje i dobiti detaljne informacije o svom tjelesnom napretku.

Apple S8 također nudi impresivnu izdržljivost baterije, što korisnicima omogućuje dulje korištenje sata bez potrebe za čestim punjenjem. Ovaj pametni sat je vodootporan do određene dubine, što znači da korisnici mogu bezbrižno koristiti svoj sat tijekom plivanja ili drugih vodenih aktivnosti.

S obzirom na to da je Apple Watch SE i S8 integriran s Appleovim ekosustavom, korisnici mogu uživati u brojnim dodatnim značajkama. Mogu jednostavno sinkronizirati sat s iPhoneom i pristupiti raznim aplikacijama, poput Apple Paya za brzo i sigurno plaćanje, Apple Music za streaming glazbe i Apple Maps za navigaciju.

Apple Watch SE i S8 su dostupni u različitim stilovima i bojama kako bi odgovarali individualnom ukusu svakog korisnika. Bez obzira tražite li sportski ili elegantan dizajn, Apple ima nešto za svakoga.

Najnovija kombinacija stila i tehnologije, Apple Watch SE i S8, revolucioniraju naš način života. S novim značajkama praćenja zdravlja, pametnim funkcijama i sofisticiranim dizajnom, ovi pametni satovi pružaju nevjerojatno korisničko iskustvo. Ne propustite priliku da unaprijedite svoj stil i budete u korak s najnovijim tehnološkim dostignućima - nabavite svoj Apple Watch SE ili S8 danas i iskusite revoluciju nosive tehnologije sada po super cijenama u trgovini iStyle u Tower Centeru.

Foto: PR