U moru užurbanih zimskih razmišljanja, ove godine nije potrebno gubiti energiju na osmišljavanje savršenog poklona i idealiziranje njegove kvalitete i cijene – SVE potrebno već vas čeka u Replayu! Blagdanska atmosfera zakoračila je u Replay te uz popuste do 40% donijela vrhunske street style komade na dohvat ruke!

Vješto pomirujući funkcionalnost i stil u nekoliko različitih linija kolekcije Jesen-Zima 2019, talijanski street style brend na tržište je izbacio modne dodatke koji će svakom looku dodati ono nešto!

Meki šalovi i tople vunene kape, šarolik su izbor koji u novoj sezoni dolazi u  nekoliko desetaka različitih modela koji igrom debljine pletiva, boje i uzoraka, donose zaista po nešto za svakoga!

Modeli upotpunjeni detaljima poput zmijskog printa na kapi ili geometrijskog uzorka na šalu, obične  vunene elemente transformiraju u ITmodne dodatke, koji ovisno o ostatku garderobe mogu biti okosnica looka ili njegova nadopuna.

Klasične Replay torbe odjevene u metalik materijale od kože, savršen su blagdanski modni dodatak koji će upotpuniti i naodgraditi svaku kombinaciju te u svaki stil unijeti dozu svečanosti.

REPLAY

Torbica nosiva samostalno ili s jednim od dva remena, oko struka ili preko ramena, oduševiti će zaljubljenike u modnu igru i multifunkcionalnost ključnih itema!


Replay torba kolekcija Jesen-zima 2019. WinterCountdown popust: 469,00 kuna
Replay torba kolekcija Jesen-zima 2019. WinterCountdown popust: 456,00 kuna

Casual modeli oplemenjeni otpornim materijalima različitih tekstura i uzoraka, odličan su dar za ljubitelje funkcionalnosti s pomakom.

Replay torba kolekcija Jesen-zima 2019. WinterCountdown popust: 762,00 kune

Za muškarce suvremenog modnog izričaja s naglaskom na eleganciju, ističe se gotovo unisex model  koji će obožavati i žene!

Replay torba kolekcija Jesen-zima 2019. WinterCountdown popust: 469,00 kuna

Velik izbor Replay modnih dodatakaveć je oduševio ljubitelje street syle-a, a Winter Countdown popust do čak 40% na cijelu kolekcijuJesen-Zima 2019 donio je sjajnu blagdansku shopping priliku u trajanju do 16.12.!