Uronite u svijet lucidnih snova kroz novu reklamnu kampanju Fashion&Friends, koja briše granice između stvarnog svijeta i imaginacije. Inspirirana snovima, kao najčistijim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom „Lucid Dreams” simbolizira uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila.

Upravo takva, autentična, različita i svoja je regionalna glazbena zvijezda Senidah, zaštitno lice Fashion & Friends za ovu sezonu, koja se godinama hrabro poigrava različitim glazbenim stilovima i s podjednakom lakoćom koketira s modnim trendovima. 

Ultimativna ikona stila plijeni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova, a njena moć transformacije ohrabruje na poigravanje s vlastitim stilom, baš kao i sa životom, oblikovanje na način na koji sami želite. 

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svjetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler.

„Lucid Dreams“ najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih uzoraka. 

Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, „broj veći“ boyfriends denima i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita.

Uz kampanjske fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih fashion videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu. Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

Modeli:   Senida Hajdarpašić - Senidah

              Sandy Bogovac, Demons Model Management 

Fotograf: Dušan Petrović 

Styling:  Vanja Pantin

Šminka:  Dragan Vurdelja

Frizura:   Đurđica Ivanović