Od subote, 20.8. možete i u Tower Centeru uživati u shoppingu vrhunske obuće u multibrand trgovini Salamander. Klasičan, originalan i uvijek u trendu, SALAMANDER Shop je pogodan za bilo koji tip ličnosti. U multibrand trgovinama Salamander očekuje vas široka paleta obuće i torbica za žene i obuće za muškarce.

“All things are difficult before they become easy” je francuska poslovica usko povezana s početkom priče o Salamanderu i osnivačem Jakobom Sigle-om koji osniva brend ''J. Sigle und Cie'' u Kornwestheim-u 1885. godine zajedno sa vrsnim poznavateljem kože Max Levi-em. Samo 14 godina poslije tvornica je godišnje proizvodila preko 2 miliona pari cipela te proširila svoje poslovanje u 123 zemlje širom svijeta.

Danas Salamander grupacija je lider u proizvodnji obuće i modnih dodataka, ali i kompanija s konceptom multibrand trgovina koje u svojoj ponudi imaju svjetski i europski poznate brendove.

U ovoj multibrend radnji u pronaći ćete modele koje potpisuju svjetski brendovi kao što su: Hogl, Karl Lagerfeld, Lloyd, Nine West, Mexx, Tamaris, Gabor, Galko, Bugatti, Ara, Salamander i mnogi drugi.

Trenutno Salamander ima preko 250 trgovina obuće u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama. 

Trgovinu u Tower Centru Rijeka potražite na drugom katu.


 Foto: PR