Šuštanje lišća, vjetar u kosi i neodoljivo koloritna jesen 2018. savršeno najavljuju novu kolekciju odnedavno dostupnu u svim srebrnarnicama Argentum: inspiriranu okolišem i usklađenu sa sezonskim kalendarom. Modni dodaci iz nove kolekcije, prave škrinjice jesenskog blaga, ljube se s romantičnim ugođajem vidljivim na svakom koraku.

Narukvica 620kn, prstenje 360kn, 520kn, 760kn i 270kn, Argentum

Mnogima omiljeni ukrasi obogaćeni cirkonima oživljavaju u prirodnom ambijentu i ističu svu ljepotu ponosnih vlasnica. Miks toplih i hladnih tonova poput grimizne, kraljevsko plave i raskošne ljubičaste, najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji cirkonskih naušnica i privjesaka iste nijanse.

Srebrne naušnice, 1.160kn, Argentum

Najupečatljiviji komad sezone je nakit u obliku listova s potpisom najcjenjenijih hrvatskih majstora zlatara. Naušnice i ogrlice s motivom lišća dolaze u tri srebrne varijante –  žutoj i nježnoj rose gold pozlati te u klasičnoj izvedbi.

Narukvice od 620kn, narukvice sa srcem od 610kn, prstenje od 270kn, Argentum

Uz Argentum kolekciju nakita postavlja se samo jedno pitanje: želite li se istaknuti i zasjati blještavilom cirkona ili birate neodoljive jesenske oblike nadahnute motivima iz prirode? No jedno je sigurno: već sada možete iskoristiti popuste do 50% i zaogrnuti se srebrnim sjajem iz nove kolekcije.

Naušnice 390kn, ogrlica 410kn, narukvice od 520kn, prstenje od 430kn, Argentum

 

Foto: PR