Svaka modna sezona sa sobom nosi jedinstvene stilove, čineći svaku promjenu godišnjih doba uzbudljivom kada govorimo o prilagođavanju garderobe i kreiranju novih modnih kombinacija!

Nakon nekoliko mjeseci toplog i sunčanog vremena, dolazak vjetrovitih i hladnijih večeri natjerao nas je na pakiranje prozračne haljine, a lagane jakne zamijenimo omiljenim jesenskim komadima poput kaputa, vesti i čizama. Jesen je omiljena mnogima koji su ljubitelji „sweater weather” stila i slojevitog oblačenja koje čini osjećaj udobnosti dok izgledate najbolje!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Kombinirajući modernu jaknu s traperom i vestom, ili kaput s haljinom i čizmama, u slojevitoj odjeći uživat ćete od jeseni do ranog proljeća! Ako ste ljubitelj otkrivanja novih stilova, bit ćete iznenađeni svestranošću slojevitog oblačenja koje nam ove sezone donosi Tommy Hilfiger, čineći da se ove jeseni i zime osjećate udobno i toplo, bez narušavanja stila! Upravo zato smo za vas osmislili jedinstveni vodič za slojevito oblačenje po ovogodišnjim najpoželjnijim trendovima s potpisom popularog američkog brenda! 

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger kombinira najbolje iz pop kulture s vrhunskim materijalima i održivim inovacijama za moderne stilove koji odgovaraju apsolutno svima! Pored nove palete jakni, kaputa i pletiva, Tommy Hilfiger donosi i svježu kolekciju muških i ženskih cipela i čizama za sve prilike koje možete kombinirati uz sve komade odjeće! Komade iz nove kolekcije krasi poznati logotip brenda, kao i smjeli printovi koje zauzimaju centralno mjesto kada je jesenska moda u pitanju!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Kako biste upotpunili svoju jesensku odjevnu kombinaciju, Tommy Hilfiger nam donosi i pregršt asesoara i završnih detalja poput torbi, šalova i kapa! Nadamo se da ćete među njihovim jesenskim komadima pronaći nove i zanimljive kombinacije odjeće u kojoj će vam hladnije vrijeme lakše pasti!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovini Tommy Hilfiger u Tower Centaru.