Zdrav život više nije samo usputna  tema. Zdrave navike postaju dio svakodnevice, a svi koji razmišljaju o dobrim navikama u svoje tjedne uključuju i bavljenje sportskim aktivnostima. Na Kvarneru imamo brojne mogućnosti, ali sve počinje od motivacije.

Žene će nas sigurno posebno dobro razumjeti, motivacija nekad najbolje dolazi u vidu dobre opreme i outfita koji donose dobru energiju u ormar, a zatim i u vrijeme provedeno u odabranoj aktivnosti.

Odabir aktivnosti prepuštamo vama, a preporuke prepustite nama!

Obišle smo Tower Center Rijeka i našle cool asortiman! Krenimo!

INTERSPORT – sve za sport

U trgovini Intersport naći ćete širok sportski asortiman. Ipak, mi smo se odlučili na ono što svima treba za sam početak. Trenirka za nju, trenirka za njega i za djecu – nova Skechers kolekcija tenisica. Toliko slatka da nam je uzela pozornost. Osim toga, pažnja nam je odlutala i do popularnih šilterica koje možete nositi u sportskim i u casual kombinacija. Win win situacija.

Intersport, Skechers 64,99 € (gornja polica), Skechers 59,99 € (srednja polica),  Sketchers 49,99 €

Intersport, muška trenirka gornji dio 77,99 €

Intersport, muška trenirka 62,99 €

Intersport, New Era šilterica 32,99 € (bordo boja), New Era šilterica 23,99 € (žuta boja) 

Intersport, sportska majica 56,99 € 

ADIDAS – nova kolekcija kao potvrda statusnog simbola ovog brenda

Jesmo li jedva čekali zaviriti u Adidas? Jesmo! Nova kolekcija je jako primamljiva, a sve počinje popularnim modelima tenisica. Gazelle i Samba dolaze u različitim bojama i super su odabir ove sezone. Osim toga, trenirke, majice, torbe, sve u Adidasu poziva na kupovinu! I zatim u šetnju Kostrenom, Korzom ili Crikvenicom!

Adidas, Model tenisica Gazelle 120,00 €

Adidas, Model tenisica Gazelle 120,00 €

Model tenisica Samba 120,00 €

Adidas, Majica 40,00 €, Hoodie 70,00 €, Jakna 130,00 €, Hlače 80,00 €, Tenisice 120,00 €, Kapa 28,00 €, Torbica 28,00 €. 

Adidas, torba 50,00 €

POLLEO – nezaobilazna sportska adresa

Polleo je nezaobilazna destinacija za sportske entuzijaste kao i za one koji žele početi sa zdravim navikama. Odlučili smo u Polleu odabrati nešto malo drugačije. Proteine, bocu za vodu jer to je must have, torbu. Osim toga, u Polleu ćete naći super kombinacije za vježbanje i tenisice. Jednostavno, ako ste u sportskom pohodu, morate obići i ovu trgovinu.

Polleo sport, ponuda mjeseca 1st Whey svi okusi 2+1  gratis 43,98 €

Polleo sport, boce 3,49 € 

Polleo sport, torba 59,99 € 

SPORT VISION – puno ideja u puno sportskih kvadrata

Imamo viziju kako ćemo uskoro super izgledati i još bitnije bolje se osjećati. A kako bi vizija postala stvarnost pomoći će Sport Vision! Za stylish vježbanje i dobre rezultate! Sport Vision ima širok asortiman popularnih brendova i sigurno ćete pronaći neke svoje favorite. Ovo su naši!

Sport Vision, top 39,99 €

Sport Vision, top  42,99 €

Sport Vision, Nike trening majica 44,99 €

Sport Vision, mini ruksak 20,99 €

Sport Vision, majica 39,99 €

Dobre odluke počinju jasnom vizijom i malim koracima. Prvo prošećite trgovinama Tower centra, a idući koraci neka budu oni pravi, aktivni i energični! Vi to možete.

Preuzeto sa Stilueta

Foto: Ivor Mažar