Stigli su prvi Springfield jesenski trendovi! Doživite prvu liniju koju je popularni španjolski brend pripremio za nadolazeću sezonu

Cvjetni uzorak za šik jesenski look

SPRINGFIELD

Smart linija ove sezone predstavljena je kroz formalnije odjevne komade poput sakoa od tvida ili traperica sa širokim nogavicama. Navedeni elementi mogu se spajati s kultnim Springfield cvjetnim printom, koji ove sezone dolazi na podlozi u tamnijim tonovima, karakterističnim za zimu. Springfield je tako svoj prepoznatljivi casual stil oplemenio s chic pečatom.

Paleta boja bazirana je na tamno zelenoj, kestenjastoj nijansi te indigo plavim tonovima. Kožni modni dodaci i majice kratkih rukava sa simpatičnim porukama daju ležerniji ton smart kolekciji.

Casual je IN

SPRINGFIELD

Springfield se ove jeseni odlučio poigrati sa spojem klasike i stilom koji je inspiriran sveučilištem, a naglasak je stavio na pruge i karirani uzorak.

Jesenska kolekcija zamišljena je kao neformalni stil u kojem se karirane košulje, puloveri s natpisima ili prugaste polo majice s lakoćom mogu kombinirati  s jednostavnim odjevnim komadima poput jakni i slim chino hlača u plavim i kestenjastim tonovima.

Daily Smart

SPRINGFIELD

Naglasak je na svakodnevnim outfitima s formalnijim tonom, koji su zadržali casual touch karakterističan za brend, a dizajnirani su tako da se u njima osjećate ugodno.

Ženski dio Springfield kolekcije karakteriziraju elementi poput pepita uzorka i kombinacije sive i crne boje te tamno plavih tonova. U jesenskoj kolekciji ističu se mekani džemperi s chic detaljima poput cirkona, komadi izrađeni od antilopa te kožni modni dodaci.

Muški dio Springfield kolekcije karakteriziraju formalne hlače u plavim i sivim tonovima s jednostavnim uzorcima ili kariranim printom, kao i polo majice dugih rukava. Navedeni komadi se s lakoćom mogu spajati s puloverima ili laganim jaknama u smeđim i nijansama boje senfa, a cijeli stajling zaokružen je s tenisicama koje mu daju sportsku notu.

Springfield, 259,00kn

Springfield, 259,00kn

Springfield, 229,00kn

Springfield, 229,00kn

Springfield, 259,00kn

Springfield, 229,00kn

Springfield, 359,00kn

Springfield, 459,00kn

Springfield, 459,00kn

Springfield, 279,00kn

Springfield, 399,00kn

Springfield, 159,00kn

Springfield, 199,00kn

Springfield, 599,00kn