Ljeto nam je stiglo u grad, a s njim visoke temperature te pitanje kako se obući da bi nam bilo što ugodnije, a da istovremeno budemo dotjerani? Odgovor na to pitanje ima poznata modna influencerica Dora Predojević, koja je u suradnji s brendom izabrala tri odjevne kombinacije za vruće ljetne dane.

Springfield ljetna kolekcija donosi pregršt haljina raznih duljina, krojeva i uzoraka. Duge i midi haljine mogu se nositi na posao u kombinaciji s cipelama na potpetice ili ovoljetni hit – špagericama, a kratke haljine idealne su za slobodne trenutke. Springfield je u kolekciji koristio prirodne materijale poput pamuka, viskoze i lana, koji jamče udobnost.

Kada je moda u pitanju, svi volimo zaviriti na Instagram profil domaće influencerice Dore Predojević. Ona je u Springfield storeu izabrala tri haljine i pokazala nam kako i na +30 biti stylish.

Dugu crvenu cvjetnu haljinu Dora je upotpunila elegantnim bijelim sandalama na visoku potpeticu, a umjesto klasične torbice odabrala je moderan, slamnati ceker koji je dodatno ukrasila maramom – cijena crvene haljine 299 kn.

Bijelu mini haljinu s izvezenim kratkim rukavima Dora je odabrala za šetnju gradom. Slamnati šešir pruža zaštitu od sunca, a ujedno daje profinjenu notu. Cijeli outfit upotpunila je ultra modernom pletenom torbicom koja izgleda poput mini kovčežića – cijena bijele haljine 259 kn.

Za treću kombinaciju Dora je odabrala dugu žutu haljinu na pruge i trendi špagerice, cijeli look upotpunila je okruglom pletenom torbom koju ćemo i ove sezone viđati na gradskim ulicama i plažama – cijena žute haljine 299 kn.

Springfield 299 kn
Springfield 299 kn
Springfield 259 kn
Springfield 329 kn
Springfield 279 kn
Springfield 259 kn
Springfield 229 kn
Springfield 259 kn
Springfield 299 kn
Springfield 299 kn
Springfield 279 kn
Springfield 99 kn
Springfield 99 kn
Springfield 99 kn
Springfield 99 kn
Springfield 99 kn