Dragi čitatelji!

Započelo je vrijeme radosti i sreće kada u našim kućama vlada blagostanje uz popratni miris kolača, purice ili bakalara. Ono o čemu vam danas pišem je što nakon Božića i kako održati duh živim!

Ono što često zaboravimo je kako smo bili bezbrižni kao djeca. Dječje radosti su najljepše, nije vas briga što drugi misle o vama, samo želite širiti sreću jer ste neiskvareni, otvoreni i iskreni.

Haljina, RESERVED 199,90 kn
Točkaste najlonke-Jadran Čarape-DM-29,90kn

Zato vas pozivam da ovih blagdana probudite dijete u sebi, makar na jedan dan. I nema izlika!

Snijeg, grudanje, sankanje, klizanje, pečenje kolača, ukrašavanje doma i izrada blagdanskih čestitki. Sve su to sitnice koje u nama bude radost i sreću. Jedino pravilo kojega se morate pridržavati jest da nema pravila. Zabavite se, poigrajte ! Neka vam ruke budu ˝prljave˝, kosa raščerupana, a oči prepune sjaja izazvanog srećom.

Haljina, RESERVED 199,90 kn
Točkaste najlonke-Jadran Čarape DM 29,90kn

Taj savjet sam udijelila i sebi. Iskreno obožavam pisati, ne doživljavam ovo kao nešto što moram i što me umara. Zato svakoga puta  uživam u izradi fotografija koje prate tekst. A mala tajna je da nikad ne znam što ću pisati, već inspiracija dolazi spontano potaknuta slikama ili samim snimanjem istih! Najbolje stvari se događaju upravo spontano!

Tako sam i ja spontano i zaista luđački stala na led nakon 5 godina ne klizanja ! Skoro sam se izvrnula par puta, ali kada sam se uhodala osjećaj je bio kao da letim. Prisjetila sam se djetinjsva i škole klizanja. Shvatila sam da ako prevladate strah, ono najbolje tek dolazi.

Haljina, RESERVED 199,90 kn
Točkaste najlonke-Jadran Čarape, DM 29,90kn

Ovih blagdana zavirite u svoje srce. Budite zaista ono što jeste. Širite zajednišvo, ljubav i sreću. Izmamite jedni drugima osmjeh na lice, jer je neprocijenjiv osjećaj kada dajete. Nema ništa ljepše od toga.  Volite se, smijte se i najvažnije od svega zabavite se!

Pulover-RESERVED-249,90 kn
Suknja – RESERVED-149,90 kn
Točkaste tajice, CALZEDONIA 119,00kn

Zato dragi moji čitatelji, budite hrabri, odvažni, spontani, zdravi i veseli!

Sretne blagdane i uspješnu Novu Godinu želi vam vaša Karla !

Pulover-RESERVED-249,90 kn
Suknja – RESERVED-149,90 kn
Točkaste tajice, CALZEDONIA 119,00kn