Proljeće se čini nevjerojatno blizu, temperature su svakim danom sve veće i sunce nas ugodno grije, stoga smo već lagano počeli razmišljati o proljetnoj garderobi. Uskoro ćemo iz ormara potisnuti tople kapute i zamijeniti ih proljetnim jaknama. Proljetne jakne praktičnije su, puno ih je lakše nositi i kombinirati. U velikom izboru različitih modela proljetnih jakni, ističu se klasici, model koji se svake godine ponovo pojavljuju. Što nas sve čeka u proljetnoj kolekciji provjerili smo na licu mjesta, u Tower Centeru.

Najpopularniji modni klasik proljetne sezone svakako je baloner. Svestran, praktičan i elegantan, baloner je komad koji je na modnu scenu stupio davne 1914. Služio je kao zaštita od kiše i vjetra britanskim časnicima u Prvom svjetskom ratu. Danas je baloner nezaobilazan komad svakog ženskog ormara.

Parke obožavamo, one su chic, moderne i praktične, stoga se iz njih nismo skidali veći dio zime. No, obožavateljice parki doći će na svoje i tijekom proljetnih dana. Parke su proljetni hit, različitih boja i modela, osvojit će vas na prvi pogled.

Lagani proljetni kaputi osvojili su nas veselim bojama i uzorcima. Uz njih, ostatak kombinacije manje je bitan, jer oni govore sami za sebe. Jarke boje, klasični, ali lagano pomaknuti uzorci ovo proljeće bit će glavni hit.

Zavirili smo u ponudu trgovina i pronašli najljepše proljetne jakne u kojima ćete sigurno zablistati i uživati.

COMMA, 1.299 KUNA
COMMA, 1.299 KN
RESERVED, 249,90 KN
RESERVED, 249,90 KN
REPLAY, 2.540 KN
GERRY WEBER, 1.049 KN
GERRY WEBER, 1.299 KN
EUROPA 92, 649 KN
HOUSE, 269 KN
TOMMY HILFIGER, 2.399 KN
TERRANOVA, 399,90 KN
TERRANOVA, 229,90 KN
TERRANOVA, 349 KN
S.OLIVER, 799 KN
S.OLIVER, 1.059 KN