Svakog mjeseca Ulla Popken moda za punije donosi vam nove ideje i primamljive odjevne kombinacije za ured, slobodno vrijeme ili večernje izlaske. Za svaki uzdah očaja – ah, stvarno nemam što obući – tu su jednostavna, a opet uvijek privlačna rješenja Ulla Popken mode za punije. Ovog proljeća dizajnerski tim Ulle Popken, inspiriran suncem, morem, bojama (ukratko, životom), predstavlja trendove koji će zavladati ulicama, trgovima i uredima diljem svijeta.

RAZIGRANI UZORCI, ZA ZAPAŽEN POSLOVNI STIL

Poslovna moda posljednjih je godina doživjela značajnu preobrazbu. Klasika koja nikad ne izlazi iz mode sada je obojana trendi bojama, a živost i posebnost u svakodnevno poslovno odijevanje donose najrazličitiji uzorci koji iz godine u godinu doživljavaju fantastične transformacije (na našu opću radost i oduševljenje). Tako Ulla Popken moda za punije smjelo predlaže različite uzorke i nijanse te kombinacije boja  – mente, plave, žute i roze. Geometrijski uzorci, cvjetni motivi, pruge različitih debljina –poslovni stil nikad nije bio tako moćno razigran!

ZAUVIJEK PLAVA, FOREVER BLUE

Priznajemo, stvarno volimo plavu, u svim nijansama. Tamnu, svijetlu, s primjesama zelene. Nosimo je od djetinjstva, u najrazličitijim prilikama. Boja je to koja simbolizira stabilnost, lojalnost, mirnoću i beskraj. More i nebo. U Ulli Popken izvrsno se kombinira s mnogim bojama – rozom, bijelom, žutom, crvenom, narančastom. Univerzalna u svojoj jednostavnosti, stvorena za zauvijek. A mi smo je, naravno, i opjevali. Volimo košulju plavu!

MODERNA ŽENA,I DANJU I NOĆU

Iako je pojam moderne žene danas poprilično rastezljiv, ona je (u većini slučajeva) vesela, samosvjesna, voli život i uživa u naoko malim, ali važnim stvarima. Kao što je, naprimjer, moda. I danju i noću ona voli biti sređena, dobro odjevena i zapažena. Ugodni i kvalitetni materijali, krojevi koji naglašavaju ženstvenost, detalji koji čine razliku. Jednom rječju – Modern Woman kolekcija Ulla Popken mode za punije!