Proljeće nam donosi brojna slavlja, od obećanja vječne ljubavi do krštenja, pričesti i krizmi. Primanje prve svete pričesti i krizme ima prije svega vjersko značenje te je važno da se to očituje i prikladnim darom.

Mnogi za takve svečane prigode žele darovati poklon trajnije vrijednost i vječnu uspomenu na taj dan. „Svaki put kada nekog darujete stavljate mu neizbrisivi osmijeh na lice – a to je poput čarolije. Jedini ljepši osjećaj od primanja poklona jest onaj kada vidite sreću u očima onoga kome ste dodijelili svoj posebni znak pažnje“, poručuju iz srebrnarnica ARGENTUM čiji djelatnici stručnim savjetima svake godine pomažu mnogobrojnim kupcima oko odabira savršenog poklona.

Argentum, 190 kn

Argentum, 190 kn

Argentum, 260 kn

Argentum, 280 kn

Argentum, 320 kn

Argentum, 740 kn

Argentum, zlatnici od 1.950 kn do 5.600 kn

Klasika poput sata ili nakita nikad ne izlazi iz mode.  U ovom slučaju darivanje knjige evanđelja djeci koja će se primiti prve pričesti odličan je način otkrivanju kršćanske religije. Za vas smo izdvojili neke prikladne, lijepe i korisne darove koji imaju i simboličnu i praktičnu vrijednost te ostaju kao trajna uspomena na svečani dan primanja svetih sakramenta.


Pandora, 385 kn

Watch Centar, 349 kn

Dicta, 3.055 kn

Watch Centar, 999 kn

Watch Centar, 559 kn

Heta 1892, 780 kn

Hoću knjigu, 98 kn

Zlatarna Celje, moj zlatni gram, možete birati 1- ili 5-gramsku karticu s investicijskom zlatnom pločicom koju oblikujete posve sami, i tim unikatnim poklonom darujete svojim najbližima sigurno ulaganje koje ne gubi vrijednost.