Pavla Pinezić mlada je Riječanka koja nas oduševljava svojim modnim igrama na svom Instagram profilu @malaskistom. Čak i sivi, kišni dan na Korzu “obojila je” u top stylingu, koji jednostavno plijeni pozornost.

Modno osviještena Pavla u svom stilu odlično spaja minimalizam i eklekticizam. Ovoga puta nas je Riječanka počastila jednostavnim crnim stylingom s custom made traper jaknom, koju je sama oslikala. Na taj način je svom outfitu dala unikatan umjetnički potpis. 

Pavla Pinezić

Pavla Pinezić

Budući da nam se jako svidio njezin stil, odlučili smo ga “ukrasti” sa sličnim modnim komadima iz Tower Centra Rijeka.

Što smo sve pronašli? Pogledajte u nastavku!

Jakna,  Fashion&Friends 169 €  (1.273,33 kn). Torbica, Mass 25,99 € (195,82 kn) 

Jakna,  Fashion&Friends 169 €  (1.273,33 kn) 

Haljina, Reserved 32,99 € (248,56 kn)

Torbica, Mass 25,99 € (195,82 kn) 

Marte, Mass 200 € (1.506,90 kn) 

Naušnice, Prahir Fine Jewellery 50,50 €  (380,27 kn). Prstenje, Prahir Fine Jewellery  102,50 € (771,83 kn) i 78,31€ (589,67 kn)

Jakna,  Fashion&Friends 169 €  (1.273,33 kn), Haljina, Reserved 32,99 € (248,56 kn). Torbica, Mass 25,99 € (195,82 kn) 

Koje su joj omiljene trgovine u Tower Centru Rijeka, kako sam oslikati svoju odjeću i još štošta, otkrila nam je kreativna Pavla Pinezić u mini streetstyle intervjuu!

Pavla Pinezić

Pavla Pinezić

Kao “Mala s kistom” baviš se oslikavanjem odjeće. Možeš li nam dati tips&tricks kako sam oslikati recimo jaknu kakvu ti nosiš?

Naravno! Najbitnije kod oslikavanja odjeće je da dobro pripremite podlogu.

To znači da prije svega uvijek stavite jedan tanki sloj bijele boje (akrilne ili boje za tekstil) kako bi vam sve ostale boje koje stavite na jaknu bile u svom punom sjaju. Boje koje zamiješate, ali i one koje kupite u tubicama možete spremiti u prozirne kantice s poklopcem kako vam se ne bi osušile – ovo je za mene bilo pravo otkriće.

Trebat će vam i par dobrih kistova i jedna olovka za skiciranje, a ako si želite olakšati proces preslikavanja skice na jaknu možete se koristiti indigo papirom.

Ukoliko ćete skicirati na tamnijem tekstilu, možete se koristiti kredom ili bijelom kemijskom za preciznije linije. Ostalo što vam treba je malo hrabrosti i strpljenja i nemojte zaboraviti uživati u stvaranju!

Pavla Pinezić

Kako izgleda tvoj shopping?

Moj šoping nije uvijek isti. Nekada samo volim proći po dućanima i vidjeti što ima novo, nekada idem ciljano kupiti ono što mi treba i ne gledam ništa drugo, a nekada baš šećem, isprobavam i počastim se s onime što me razveseli.

Koje su ti omiljene trgovine u Tower Centru Rijeka?

Uvijek rado zavirim u Mango i Reserved, ali i House i Cropp. Za obuću i torbice idem u Mass ili CCC.

Stalni sam kupac u Mulleru i Tediju jer tamo nabavljam sve što mi treba za oslikavanje jaknica. Naime sve boje kojima oslikavam (koristim boje za tekstil) nabavljam u Mulleru kao i olovke, kredu, kemijske, indigo papir, kistove i slično dok  prozirne kantice za boju kupujem u Tediju.

Pavla Pinezić

Pavla Pinezić

Bez kojeg modnog komada ne možeš zamisliti jesenske odnosno zimske dane?

Ne mogu se zamisliti bez mojih Dr. Martensica. Stvarno ih jako volim i za mene je to najbolja obuća za hladnije mjesece. Osim toga, volim i dobar kaput u nekoj ludoj boji ili fora kroju.

Pavla Pinezić

Fora, jedinstvena, kreativna i svoja. Baš takva je naša Pavla Pinezić, koja svojim stilom inspirira mnoge na modne eksperimente; kako u odijevanju, tako i u oslikavanju odjeće.

Tower Center Rijeka vam može priuštiti sve što vam je potrebno za modnu kreativu; trendy odjeću te pribor za oslikavanje iste!

Pavla Pinezić

Autor: Marina Koprivnikar, Extravagant

Foto: Extravagant