Nakon što je nekoliko puta bio odgođen radi pandemije koronavirusa, film "Za smrt nema vremena" (No time to die) konačno je zaigrao u Cinestaru. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.
 
Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.
Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.


Bond – James Bond, bio je džentelmen i akcijski heroj još u doba naših djedova i baka, a takav je i danas. Nitko ne može osporiti da James Bond nije muževan, čak i kad ne nosi smoking i dalje je moderan. Njegova ležerna odjeća dobro je krojena i sofisticirana, i tu leži cijela poruka: briga o svom izgledu nije nemuževna stvar.

Jeste li se ikad pitali kako James Bond uvijek tako dobro izgleda? Jednostavno, on nosi najbolje stvari. Tako to funkcionira. Svako njegovo odijelo je klasično. Vidimo ga u svijetlosivoj, sivoj, tamno sivoj i tamnoplavoj boji. Fit je krojen, jakne su zakopčane, a kravate su jednostavno pletivo. Zato, ako želite potrošiti nešto više novaca pronađite kultnu mušku odjeći koja vam se sviđa i koja je klasična jer trendovi mogu i ne moraju trajati. 


Varteks, sivi sako 2.490 kn

Varteks, tamnoplavi sako 1.690 kn

Varteks, sivi sako  1.690 kn

Galileo, odijelo 1.999 kn

Galileo, kaput 1.199 kn

The Core, 649 kn

The Core, 629 kn

Aldo, 980 kn

Dicta, 29.700 kn


Mondo Uomo

Gentlemen