Nisu svi ljubavni jezici isti, no kada govorimo o danu zaljubljenih i malim znakovima pažnje uglavnom biramo buket cvijeća, romantičnu večeru i zavodljivo donje rublje.

Renomirani austrijski brend Palmers u mjesecu ljubavi predstavlja romantičnu liniju 'Posy Amour', namijenjenu svima koji su u potrazi za poklonom ili za one koji možda žele razveseliti sami sebe. Ova jedinstvena linija izrađena je s ljubavlju prema detaljima u obliku najfinije čipke s nježnim cvjetnim vezom. Kombinacija s izuzetno finim tilom u strastvenoj crvenoj boji savršen je odabir za romantične sate u kojima ćete uživati sa svojim dragim.

Palmers, 250 kn, 531 kn, 379 kn

Ako više volite opušteniju i udobniju varijantu, Palmers donosi i liniju 'Batik Dreams' koja uključuje kućni ogrtač te duge i kratke hlače razigranog uzorka. Cvjetni motiv koji prevladava u cijeloj kolekciji  podsjeća na miris i toplinu ljeta. Savršeno ih možete kombinirati s drugim komadima iz Palmers linija donjeg rublja stoga čine idealan poklon kojim ćete pokazati da vam je stalo do nekog.

Palmers, 682 kn, 685 kn, 720 kn

Voljenu osobu uvijek možemo razveseliti poklonom, ali zapamtite, kvalitetno vrijeme provedeno u dvoje ima najveću vrijednost. Stoga ga provedite u najkvalitetnijim Palmers odjevnim komadima. 

Potražite svoje favorite iz novih linija u Palmers trgovini u Tower Centeru.