U srijedu, 17.6.2020. u Tower Centru otvorila se nova trgovina obuće TheNext. Na 2. katu centra smjestilo se novo carstvo cipela koje će oduševiti sve ljubitelje modne obuće, a povodom otvorenja čeka vas 20% popusta na dio kolekcije!

Prodavaonica moderne obuće za žene i muškarce TheNext, ponudom obuće naglasak stavlja na kvalitetu i stil. Od modnih marki pronaći ćete TheNext i TheNext BIO, marke koje je razvio proizvođač dječje obuće Ciciban, a dizajnom i brojevima prilagođenu odraslima. Modeli i linije dizajnirani su prema najnovijim trendovima i vrlo su popularni kod roditelja koji žele uskladiti svoju obuću sa svojim mališanima, ali i uživati u obući izrađenoj od prirodnih materijala. Od drugih brendova obuće, u prodavaonici TheNext čekaju vas talijanske i europske modne marke Bugatti, NeroGiardini, Tamaris, IMAC i mnoge druge.

Kvaliteta i moderan dizajn glavne su okosnice koje čine ponudu nove trgovine obuće, a vaš novi par obuće potražite u trgovini TheNext na 2. katu Tower Centra.

THE NEXT, 279 KN
THE NEXT, 249 KN
THE NEXT, 249 KN
THE NEXT, 249 KN
THE NEXT 299 KN

Marka BUGATTI predstavlja najbolju kvalitetu i dizajn proizvoda te se vodi europskim trendovima, stilom i načinom života. Cipele Bugatti idealne su za muškarce i žene koji drže do svog izgleda, te vole casual stil.

Bugatti, prije 495 kn, sada 396 kn
Bugatti, prije 565 kn, sada 452 kn
Bugatti, prije 565 kn, sada 452 kn
Bugatti, prije 565 kn, sda 452 kn
Bugatti, prije 699 kn, sada 559,20 kn

IMAC je kvalitetan talijanski brand obuće s naglaskom na stil i udobnost. IMAC obuća dizajnirana je najnovijom tehnologijom i izrađena je od materijala visoke kvalitete kako bi se osigurala samo najbolja njega stopala.

IMAC, 499 kn
IMAC, 569 kn
IMAC, 599 kn

Njemački brend ženske obuće Tamaris svojim širokim asortimanom balerinki, sportskih cipela, salonki i sandala zadovoljit će sve ukuse i dobne skupine. Odlikuje se modernim dizajnom te kvalitetom i udobnosti.

Tamaris, 425 kn

Foto: THE NEXT