Uskoro će brojne jedrilice svojim jedrima zabijeliti more ispred Rijeke. To je znak da se održava još jedna Fiumanka, velika međunarodna regata koja okuplja brojne nautičare, gospodarstvenike i ljubitelje jedrenja.

Ove je godine posebna upravo po tome što je jubilarna, jer je prije točno 20 godina započela ova predivna jedriličarska priča. Fiumanka je postala prepoznatljiv riječki simbol i nezaobilazan događaj za sve željne morske avanture, a održava se pod motom : “Imaš barku, imaš jedro, prijavi se!” Preko 200 jedrilica zavladat će morem, a važnost ove tradicionalne regate upravo je u tome što promovira ljubav prema jedrenju i potrebu očuvanja maritimne baštine. Potporu Fiumanki pružaju brojni pokrovitelji, a Tower Centar je ponosni sponzor već desetu godinu zaredom. Od 6. do 9. lipnja, povodom ovogodišnje Fiumanke, očekuju nas brojni raznoliki sadržaji i programi. Osim prepoznatljive regate, uživat ćemo u raznim koncertima, izložbama te filmskoj i književnoj večeri.

U tjednu uoči Fiumanke, od 3. do 9. lipnja 2019. trgovine sportske odjeće i obuće u Tower centru ponudit će prigodne popuste i akcije, a Tower Center Rijeka će za svaki račun veći od 200 kuna kupce nagraditi promotivnom majicom Fiumanke, koja će se preuzimati uz predočenje računa na info pultu Centra na 4. katu (broj majica ograničen). Ponudu možete pogledati ovdje.

Kako biste se u potpunosti pripremili za Fiumanku i uživali u “prazniku jedrenja”, za vas smo pronašli neke od prigodnih artikala koje ćete pronaći u dućanima Tower Centra.

SPORT VISION, 335,30 KN NA TJEDNU FIUMANKE 301,77 KN
SPORT VISION, 229 KN
NA TJEDNU FIUMANKE 206,10 KN
SKETCHERS, 499 KN
BUZZ, 299 KN
NA TJEDNU FIUMANKE 269,10 KN
BUZZ, 119,20 KN
NA TJEDNU FIUMANKE 107,28 KN
FERIVI, 249,90 KN
NA TJEDNU FIUMANKE 199,90 KN

Foto: Fiumanka, web trgovine proizvođača