Detalj koji može podići i transformirati svaku kombinaciju, a istovremeno je praktičan? To je jedan od omiljenih modnih dodataka svake žene: torba!

Brend u čijoj se proljetnoj kolekciji kriju brojni modeli predivne i trendy obuće,  a pohvaliti se može i atraktivnim torbama i modnim dodacima je kanadski brend ALDO. Ove sezone ponuda torbi primamljivija je nego ikad, a mi smo izdvojili samo nekoliko must have  modela koji prate svjetske trendove!

Modeli u pastelnim nijansama jedna su od prvih asocijacija na svježe proljetne i ljetne kombinacije i garancija da će vaš outfit biti u skladu s trendovima. Torbice u nježnim nijansama plave i ljubičaste jedan su od većih trendova ovog proljeća, a sjajno će se uklopiti u lepršave i razigrane kombinacije u toplim danima. Ne smijemo izostaviti ni klasične i decentne torbice u bež nijansama koje su suptilan i uvijek dobar odabir za svaku priliku.

Aldo, 540 kn na popustu 378 kn

Aldo, 490 kn na popustu 343 kn

Aldo, 370 kn 

Aldo, 540 kn 

Aldo, 450 kn

Aldo, 530 kn 

Aldo, 450 kn

Dame koje vole praktičnost i jednostavnost, u svoju kolekciju torbi sigurno će rado dodati neki od praktičnih crossbody torbica u crnoj boji. Vječna boja koja „ide na sve“ i  koja nikada neće prestati biti  in odlična je investicija i nepogrešiv odabir u svim situacijama. Još jedan od trendova koji će se svidjeti odvažnim damama su torbe u upečatljivom printu. Čak i u dane kada nemate inspiracije i odjenete potpuno bazičan outfit , torbe s atraktivnim printom bit će pravi izbor za podizanje vašeg looka. Egzotičan animal ili cvjetni print u vibrantnim nijansama plijenit će pažnju  gdje god se pojavite!

Aldo, 540 kn na popustu 378 kn

Aldo, 540 kn 

Aldo, 300 kn na popustu 210 kn

Aldo, 490 kn 

Aldo, 380 kn 

Aldo, 490 kn 

Aldo, 430 kn 

Aldo, 450 kn