Što ako vam kažemo da udarac čekićem neće razbiti ekran vašeg mobitela?

Uvjerili smo se da neće – uz zaštitne folije Mobile Outfitters, čiju učinkovitost smo testirali u Tower Centru Rijeka. “Osim za mobitele, radimo zaštitu za tablete, satove koristeći jednu posebnu foliju koja štiti ekran i pruža izuzetno visoku razinu zaštite od padova, ogrebotina. Riječ je o materijalu poliuretanu, koji se izrađuje ovdje u stroju kod nas za pultom. Zaštitne folije je moguće koristiti za sve modele mobitela na tržištu.” – Bogi Cvetković, Mobile Outfitters

Ono što nas je ostavilo bez teksta je pomalo nevjerojatna razina zaštite, koja apsorbira sve padove, udarce, ogrebotine ekrana. Folija je dovoljno mekana da je se može jednostavno staviti kako na zaslon mobitela, tako i na njegovu stražnju stranu.

Također, mogu se zaštititi i bočne strane, odnosno rubovi mobitela za iPhone modele.

Ne postoji strah od oštećenja ukoliko imate recimo ispupčenu kameru na mobitelu. Rješenje je “Bumper”.

“U slučaju nekog novijeg modela, uvijek je “Bumper” tako dizajniran da on štiti i zaslon i ispupčenu kameru, uz istaknutiji bumper koji se nalazi blizu kamere mobitela. To znači da primjerice pri padu mobitela, zaštitni “Bumper” je taj koji dotakne tlo, a ne sam ekran, odnosno kamera mobitela.” – Bogi Cvetković 

Fusion folije koje štite ekran od ogrebotina, udaraca predstavljaju “najjače” zaštite i cijena im je 39,00 eura. Pri prvoj kupnji, klijent plaća punu cijenu, a svaki sljedeći put plaća samo 10,00 eura za zamjenu folije. 

Mobile Outfitters je ujedno i dobra poslovna prilika za sve one koji su zainteresirani za franšizu.

“Svugdje se radi na isti način. Cuter odnosno stroj je u srcu biznisa i odličan je poslovni model, jer ne zahtijeva veliki lager, skladište, s obzirom da zaštitu za mobitele režemo na licu mjesta.” – Bogi Cvetković, Mobile Outfitters 

Najveća prednost Mobile Outfittersa leži u suvremenoj tehnologiji stroja Cuter, koji u sebi sadrži sve modele koji su na tržištu. Dakle od univerzalne folije koja dolazi iz Amerike, prave se određeni modeli folija. 

Odlična stvar je da se aktivnosti stroja mogu pratiti na mobitelu, tako da vlasnik franšize Mobile Outfittersa ima uvid u točan broj izrezanih folija za određeni dan. Na taj način je omogućena vrlo laka i jednostavna komunikacija i kontrola biznisa.

S Mobile Outfitters ste sigurni da će zaštita biti pravilno postavljena, jer će njihova stručna ekipa učinit sve za vas.

Sve informacije o zaštiti, ali i poslovnoj prilici možete potražiti na Mobile Outfitters službenim stranicama, putem maila office@moutfitters.hr ili na 2. katu Tower Centra Rijeka! 

 

 Preuzeto s: Extravagant