S dolaskom toplijih dana oslobađamo se teških odjevnih predmeta pa jednako tako biramo lakšu obuću i drugačiji tip torbi. Naravno, pri odabiru obuće najvažnije je koji ste tip te da li više preferirate elegantne cipele na visoku petu ili ravne sandale.

One prvenstveno moraju biti udobne kako vas ne bi nažuljale, stoga je izuzetno važno birati kvalitetne cipele. Kod odabira torbi situacija je nešto jednostavnija, osim što vam se torba mora svidjeti i uklapati uz ostalu garderobu, najvažnije je za koju prigodu ju birate. Ako vam treba inspiracija, možete ju pronaći kod naših hrvatskih influencerica Pamele Smoljanić, Anastazije Makjanić i Ive Matovine.

Pamela Smoljanić

Guess nova kolekcija nudi sve moguće varijacije torbi, pa tako možete pronaći jednostavne oblike i boje poput bijele bez suvišnih ukrasa. Ako više preferirate logomaniju ili pak animal print, tada se odlučite za modele koje nose Pamela i Iva, a kako ih nositi - najbolje je uz neutralnu bijelu boju haljine, suknje ili hlača.

Guess Accessories

Anastazije Makjanić 

Guess Accessories, 1.109 kn

Jedne od najudobnijih cipela na petu, barem prema mišljenju naše influencerice Anastazije Makjanić, ove su salonke koje možete pronaći u raznim bojama. Imaju idealnu visinu potpetice i jednostavnog su dizajna što će vam omogućiti da ih nosite uz razne outfite. U slučaju da volite ravne sandale, i njih možete pronaći u raznim bojama ovog proljeća.

Guess Accessories, 769 kn

Anastazije Makjanić 

Za sve ljubiteljice modnih trendova i pastelnih boja, predstavljamo torbicu koju možete 'isfurati' u dnevnim i večernjim prilikama. Ona je moderna, kompaktna i svaku kombinaciju podići će na viši nivo.

Guess torba 1.039 kn

Iva Matovina.

Modnu inspiraciju potražite u Guess Accessories poslovnici na drugom katu Tower Centera gdje vas trenutno čeka popust od 20%!