Već smo zakoračili u drugu polovicu rujna što znači da će, unatoč nepopustljivim ljetnim vrućinama, jesensko vrijeme uskoro pokucati na vrata. Lepršave i prozračne komade  zamijeniti će topliji odjevni predmeti, zagasite boje te slojevito odijevanje. S dolaskom nove sezone, očekuju nas promjene u modnom svijetu. Jesenske kolekcije već su ispunile police naših omiljenih dućana te najavile trendove koji će obilježiti iduće mjesece.

Životinjski uzorak

Osim klasičnih i basic komada, bez kojih ne možemo zamisliti svoju garderobu, modna jesen nam donosi i brojne zanimljive detalje koji će osvježiti naše kombinacije. Jedan od njih je životinjski uzorak koji je ove godine doživio svoj veliki povratak. Veoma je upečatljiv, a opet jednostavan za kombiniranje te izvrsno pristaje uz neutralne boje i traper materijale. Zahvaljujući košulji, šalu ili torbici ukrašenoj zmijskim ili leopard uzorkom postići ćete efektan izgled koji će savršeno upotpuniti vaš poslovni , večernji ili casual outfit.

Karirani uzorak

Sako je idealan odjevni komad za jesenske i zimske kombinacije. Osim za posao i službene događaje, odličan je izbor i za neformalne prilike. Kombinirati ga možemo na razne načine, a tijekom prvih jesenskih dana može poslužiti kao zamjena za jaknu. Samt i karirani uzorak posebice se ističu u svijetu sakoa, što nam još jednom dokazuje da se svi trendovi iz prošlosti vraćaju na velika vrata. Osim sakoa, karirani uzorak ispunjava i haljine, suknje, hlače te košulje. U kombinaciji s raznim materijalima, bojama i teksturama, ovaj će uzorak biti nepogrešiv izbor koji će svaku vašu kombinaciju učiniti posebnom i upečatljivom.

Pletivo

Kada pomislimo na prohladne dane, prvo što nam padne na pamet su topla i mekana pletiva. Ona su uistinu nezaobilazni dio jesenske i zimske garderobe, a to nam potvrđuje i nova kolekcija u kojoj prevladavaju topli džemperi, dolčevite, veste te pletene haljine.

U nastavku vam predstavljamo neke od ključnih jesenskih komada iz trgovina Tower Centra koji će osvježiti vašu garderobu te vas pripremiti za novu modnu sezonu.

MANGO, 299,90 KN

MANGO1, 299,90 KN

MANGO, 299,90 KN

PIMKIE, 245 KN

RESERVED, 179,90 KN

S.OLIVER, 399 KN

RESERVED, 329,90 KN

PIMKIE, 209 KN

SPRINGFIELD, 229 KN

S.OLIVER1, 399 KN

RESERVED, 599,90 KN

RESERVED, 199,90 KN

PIMKIE, 159 KN

PIMKIE, 159 KN

ORSAY, 249,90 KN

COMMA,

RESERVED, SUKNJA 249,90 KN

RESERVED, 299,90 KN

RESERVED, 169,90 KN

MANGO, 449,90 KN

MANGO, 549,90 KN

GERRY WEBER, 1.099,99 KN

CALZEDONIA, 239 KN

CALZEDONIA, 315 KN

CALZEDONIA, 99,90 KN

 

Foto: instagram, reserved, mango, calzedonia, orsay, comma, pimkie, gerry weber