Sve fashionistice sigurno će razveseliti vijest da je Aldo krenuo s odličnom Fashion days akcijom u kojoj je velik dio kolekcije snižen do čak 50%! Od sada neke od najljepših Aldo štikli, tenisica, torbi ili modnih dodataka koji će podignuti vaše kombinacije, ali i raspoloženje možete kupiti po fenomenalnim cijenama, a u nastavku vam donosimo neke od modela koji vam nikako ne smiju promaknuti!

Na listi modela kojih u našim garderobama nikad dosta su svakako tenisice: osim što su praktične i udobne, nosive su u zaista raznim prilikama i kombinacijama, a od sada ih u Aldu možete uloviti po cijenama sniženim i do 50%!

Aldo, 395 kn

Aldo, 395kn

Aldo, 360 kn

Osim tenisica, jedan od najtraženijih modela obuće u jesenskim i zimskim danima su čizmice, koje također možete pronaći na sniženju u sklopu Aldo Fashion days akcije. Udobne i jednostavne gležnjače s malom potpeticom odlično će se uklopiti u dnevne kombinacije, a i ljubiteljice odvažnih modela s visokom potpeticom sigurno će se zaljubiti u popularne i trendy „sock boots“ čizmice.


Aldo, 768 kn

Aldo, 693 kn

Aldo, 872 kn

Ponekad nam prilika nalaže da svoje tenisice i ležerne čizmice zamijenimo nešto formalnijim varijantama kojih također ne nedostaje u Aldo trgovinama. Svečaniji modeli ukrašeni šljokicama, cipele s transparentnim detaljima, ali i klasične salonke od brušene kože zadovoljit će razne ukuse i stilove.

Aldo, 504 kn

Aldo, 602 kn

Aldo, 608 kn

Uz moderne cipele i tenisice, na popustu možete pronaći i još jedan neizbježan dodatak bez kojeg je svaka kombinacija nezamisliva: torbe! Bez obzira koji oblik i boju preferirate,  u Aldo ponudi zasigurno ćete pronaći svoj must have model: jednostavnu jednobojnu, ili pak upečatljivu varijantu u zanimljivom printu.

Aldo, 295 kn

Aldo, 344 kn

Aldo, 288 kn