Svi koji živimo užurbanim načinom života znamo koliko manjak sna, stres, neuravnotežena prehrana i štetni čimbenici iz okoliša mogu iznimno štetno i vidljivo utjecati na izgled i zdravlje naše kože lica. Prvi znakovi su umorna i siva koža, dehidracijske linije, manjak elastičnosti, izražena tekstura kože...

To se često događa kada je zaštitna barijera kože oslabljena. Zato smo često u potrazi za idealnim proizvodima koji će vratiti snagu, ravnotežu, sjaj i hidrataciju koži i pružiti nam potrebno samopouzdanje za sve dnevne izazove pred nama. Već poznatoj L'Occitaneovoj kolekciji Immortelle Reset pridružuje se novi veličanstveni izum, Trofazna esencija za njegu lica Reset. U svoje tri faze – dvije uljne i jednoj vodenoj, donosi blagodati za snažniju kožu te joj pruža tri razine besprijekornog izgleda: ravnotežu, snagu i blistavost. Sadrži eterično ulje smilja s Korzike, poznato po svojim antioksidativnim svojstvima koje pomaže poboljšati otpornost kože prema štetnim učincima okolišnih čimbenika, i prebiotik prirodnog podrijetla koji pomaže održati ravnotežu kože. Svojim spojem sastojaka prirodnog podrijetla, dan za danom, pomaže pri postizanju uravnoteženijeg i zdravijeg tena – za kožu koja izgleda resetirano.* Inovativni spoj brzo se upija u kožu i pruža užitak svim osjetilima.

Trofazna esencija za njegu lica Reset donosi dva registrirana patenta u Francuskoj od kojih je 1 za trofaznu tehnologiju. Proizvod je razvijen i dermatološki testiran za sve tipove kože i za svaku dob od 20 godina na dalje. 

NAČIN UPOTREBE:

1. Dobro protresite kako bi se tri faze esencije spojile. 

2. Raspršite barem 3 potiska na dlanove. 

3. Nježno utapkajte proizvod na lice zbog boljeg prodiranja. Nanesite esenciju na čistu kožu ili nakon tonera te nastavite dalje sa svojom uobičajenom dnevnom rutinom za njegu. 

Za potpunu Reset rutinu nastavite njegu s Boosterom za noćnu njegu lica te Boosterom za noćnu njegu kože oko očiju, kako biste tijekom noći resetirali štetne  vanjske učinke prethodnog dana I probudili se s blistavom kožom prekrasnog, zdravog izgleda.Osim Trofazne esencije koja dolazi u dvije veličine, u L'Occitaneu možete pronaći i još neke novitete: Božanstvenu kremu za područje oko očiju i usana koja će super cvijetom smiljem, prirodno dobivenom zamjenom retinola, vidljivo djelovati na bore, čvrstoću, ujednačenost i blistavost. Tu je i novo, slavljeničko ruho svima poznate Božanstvene kreme za lice koja ove godine slavi 6 godina istraživanja i tehnologije za ekološku ekstrakciju pa dolazi u većem izdanju od 65 ml. 

Božanstvena krema za njegu lica – limitirano izdanje, 65 ml 795,10 kn

Božanstvena krema za područje oko očiju i usana, 15 ml, 481,90 kn

Trofazna esencija za njegu lica Reset, 150 ml, 578,30 kn

Trofazna esencija za njegu lica Reset, 50 ml, 273,10 kn