Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Midi haljine cvjetnog uzroka s ukrašenim rubovima i šiljastim šavom savršeno pristaju uz pletene kardigane u svijetlim nijansama. Detalji indijanskog podrijetla poput resa na jaknama i baršunastih accessoriesa daju poseban touch ovoj liniji kojom prevladavaju nijanse od boje terakote preko koraljno crvene pa sve do indigo plave.

Proljeće 2020. je u znaku meksičkog cvjetnog veza koji dominira na traper haljinama, majicama i duksicama te predstavlja bazu ovosezonskog looka.

Ručno rađeni elementi u stilu safarija ističu se na komadima kaki boje, šarenim haljinama, te pletivima u dvobojnim nijansama. Tamni traper, majice ukrašene glazbenim ikonama i pleteni komadi ukrašeni upečatljivim detaljima daju rock touch kolekciji kojom dominira  boja senfa i kestenjasto smeđa.

Ove sezone mornarski stil u kombinaciji s indigo bojom stvara boho osjećaj za stil koji vas nikad neće iznevjeriti.  Pletena odjeća s prugama i izvezenim tekstom, traper suknje i hlače, majice s volanima i jakne s čistim linijama definiraju mornarski stil.

Velike torbe u mornarsko plavoj boji, zlatni nakit i remeni s cvjetnim vezom ključni su modni dodaci s kojima se možete poigrati i prilagoditi stilu koji svakog proljeća prevlada u našim ormarima. 

Springfield, 399 kn
Springfield, 399 kn
Springfield, 299 kn
Springfield, 279 kn
Springfield, 399 kn
Springfield, 259 kn
Springfield, 229 kn
Springfield, 199 kn
Springfield, 159 kn
Springfield, 259 kn
Spingfield, 159 kn
Springfield, 259 kn
Springfield, 159 kn
Springfield, 279 kn
Springfield, 99 kn
Springfield, 39 kn
Springfield, 99 kn

Foto: Springfield