Prave žene. Prava lica. Prave figure. Sve radimo za brend Comma. Što nas povezuje osim strasti prema poslu? Obožavamo traperice.

U rujnu se u brendu Comma sve vrti oko traperica. Tako je šest Comma djelatnica na zanimljiv način predstavilo svoj omiljeni model traperica. Svaka ima svoj stil, svoje zahtjeve i svoje obline. I tako je ispravno. Time su htjele pokazati da brend Comma nudi različite traperice za različite figure i različite generacije.

Koji je model traperica vama najdraži?

Bosiljka Debeljak

Comma Arena

„Traperice mogu nositi u svim prilikama – poslovno, slobodno vrijeme, a i u druženju sa djecom. Isto tako traperice nosim u svako godišnje doba.”  Visoki struk ǀ ravan kroj ǀ dužina iznad gležnja. Meke traperice koje prate liniju tijela.


Ana Mrak

District Manager

„Volim ih jer su uvijek dobar izbor, kroz cijelu godinu. U njima osjećam sjajno, a opušteno, od ureda do večernjeg izlaska.“ Uski ravni kroj blago proširen na potkoljenicama  Meke traperice s elastinom prilagođavaju se obliku tijela.Ema Blagović

Comma Westgate

»Traperice su praktične i mogu ih nositi na razne kombinacije. Bezvremenski su artikl koji ne izlazi iz mode.« Ravan kroj i klasična visina struka, tamni traper.

Snježana Kosek

Comma City Center one West

»Traperice su ono što me opisuje, moju osobnost i moj stil kao moderne majke i poslovne žene. Ugodno, moderno i praktično – ono u čemu se osjećam sigurno.« Vintage look wash i meki traper, klasična visina struka.

Renata Čibarić

Comma Cvjetni

»Nema do udobnih traperica.« Srednje visoki struk, slim fit. Traperice s elastinom za maksimalnu udobnost
Alma Išek

Visual merchandiser

»Traperice su moja sigurna zona. Ženstvenost u svakom outfitu. Udobnost i mekoća nezamjenjivi. Trendi izgled u svakoj prigodi i za svako doba dana.« Uzak ravan kroj. Meke traperice s elastinom prilagođavaju se obliku tijela.