Dolaskom jeseni počinju slatke modne brige smišljanja jesenskih stylinga. Prelistavanje portala, modnih časopisa i popis što sve moramo kupiti kako bi spremo dočekali jesen. Među prvim stvarima na shopping listi su nove cipele u kojima ćemo dočekati jesen. 

Odličan odabir su balerinke, savršene za vrijeme kad temperature još nisu toliko niske. Balerinke podjednako dobro pristaju uz traperice, ali i uz ljetnu haljinu koju možete nositi i tijekom jeseni. 


@mass.shoes

Gležnjače su nekada bile rezervirane samo za hladne dane, danas se gležnjače nose i tijekom ljeta. Fashion blogerice ovo ljeto kombinirale su gležnjače uz kratke hlače i ljetne haljinice, no taj trend i nije toliko zaživio u svakodnevnom životu. Zato tijekom jeseni gležnjače vladaju ulicama. One su nosive uvijek i svugdje, stoga ovu jesen nemojte zaobići gležnjače. 


@cccshoesbags

Klasika je klasika, dolaskom jeseni vraćaju se mokasinke o kojima ne treba puno pisati, one govore same za sebe, klasika, jednostavnost i stil spojene u jednoj cipeli.

@shoeboxhr

Puno je nosivih modela i trendova, što moramo priznati nije loše, svatko može pronaći nešto za sebe. Inspirirajte se našom galerijom i dočekajte jesen spremni.  


Mokasinke

CCC, 189 kn

CCC, 399 kn

CCC, 199 knMass, 399 kn
Shoe box, 299,95 kn

Shoe box, 299,95 kn


Balerinke


CCC, 49 kn

Ecco, 699 kn

Mass, 111,16 kn


TheNext, 346,50 knTheNext, 346,50 kn


Gležnjače


CCC, 549 kn
CCC, 549 kn


Mass, 799 knPittarosso, 154,50 kn

Foto: Instagram, web stranice trgovina