S promjenom godišnjih doba mijenjaju se trendovi, boje i materijali, a pritom ne mislimo samo na garderobu, već i na uređenje interijera. Ljeto u naš dom donosi prozračne, lagane materijale, prirodne elemente, nježne boje, ali i pokoju jarku nijansu koja u prostor unosi svježinu.

S dolaskom vrućih dana, debele deke i tešku posteljinu zamjenjujemo nježnim, laganim plahtama. Prilagodite posteljinu ljetnom raspoloženju i birajte pastelne nijanse te moderan cvjetni ili mornarski uzorak.

Vitapur, od 299 kn


Ukrasni jastučići raznih motiva i boja pravi su statement dodaci koji pršte pozitivnom energijom i ističu prostor. Osim posteljinom, prostor možete osvježiti i svilenkastim zavjesama te zanimljivim stolnjakom. S dolaskom sunčanih dana, volimo osjetiti dašak prirode u našem domu. Ukrasna vaza s cvijećem ili moderna zdjela s voćem idealan je dodatak svakom stolu, a uz detalje od drva, raflje i ostalih prirodnih  materijala, stvorit ćete ugodan i ležeran ambijent.

Ukoliko želite doživjeti pravu morsku atmosferu, ukrasite svoj dom školjkama ili oblutcima s kojima ćete ispuniti vaze ili ukrasne tanjuriće.

KIK Zdjelica (plavo-bijele) - 14,90 kn Zdjela (školjka) - 44,90 kn
Zdjela (drvena) - 89,90 kn Ukrasna školjka i kornjača - 14,90 kn/kom.
Viseći fenjer - 34,90 kn Dekoracijska lavanda - 44,90 kn Podložak (okrugli) - 17,90 kn, 

KIK, dekoracije školjkice i zvijezde od 19,90 kn 


Podne lampe i lusteri upečatljivog dizajna i jarkih boja savršen su odabir za svaki prostor. Kako bismo ljetne noći proveli u što romantičnijoj i posebnijoj atmosferi, tu je vanjska rasvjeta, poput stupnih, podnih lampi te reflektora. Kao stvoreno za druženje na otvorenom! Tko kaže da ljeti možemo uživati samo na plaži? Unesite ljetni duh u vaša četiri zida i uživajte u opuštenoj i prirodnoj atmosferi. U nastavku se inspirirajte detaljima za dom koje smo pronašli u dućanima Tower Centera.

Posteljina.hr, 19,95 kn 

Luce, visilice 2.184 KN 

Luce, Tiffany riba 475 knPepco, košare od 45 kn

Pepco, košare od bambusa od 35 kn

Pepco, led lampion od 7 kn

Pepco, mirisni komplet za dom 45 knPepco, podmetač za stol 2 kom 15 kn