S promjenom godišnjih doba mijenjaju se trendovi, boje i materijali, a pritom ne mislimo samo na garderobu, već i na uređenje interijera. Ljeto u naš dom donosi prozračne, lagane materijale, prirodne elemente, nježne boje, ali i pokoju jarku nijansu koja u prostor unosi svježinu.

S dolaskom vrućih dana, debele deke i tešku posteljinu zamjenjujemo nježnim, laganim plahtama. Prilagodite posteljinu ljetnom raspoloženju i birajte pastelne nijanse te moderan cvjetni ili mornarski uzorak.

POSTELJINA.HR

Ukrasni jastučići raznih motiva i boja pravi su statement dodaci koji pršte pozitivnom energijom i ističu prostor. Osim posteljinom, prostor možete osvježiti i svilenkastim zavjesama te zanimljivim stolnjakom. S dolaskom sunčanih dana, volimo osjetiti dašak prirode u našem domu. Ukrasna vaza s cvijećem ili moderna zdjela s voćem idealan je dodatak svakom stolu, a uz detalje od drva, raflje i ostalih prirodnih  materijala, stvoriti ćete ugodan i ležeran ambijent.

KIK

Ukoliko želite doživjeti pravu morsku atmosferu, ukrasite svoj dom školjkama ili oblutcima s kojima ćete ispuniti vaze ili ukrasne tanjuriće.

KIK

Podne lampe i lusteri upečatljivog dizajna i jarkih boja savršen su odabir za svaki prostor. Kako bismo ljetne noći proveli u što romantičnijoj i posebnijoj atmosferi, tu je vanjska rasvjeta, poput stupnih, podnih lampi te reflektora. Kao stvoreno za druženje na otvorenom! Tko kaže da ljeti možemo uživati samo na plaži? Unesite ljetni duh u vaša četiri zida i uživajte u opuštenoj i prirodnoj atmosferi. U nastavku se inspirirajte detaljima za dom koje smo pronašli u dućanima Tower Centra.

KIK
KIK
POSTELJINA.HR, 149,90 KN
POSTELJINA.HR, 149,90 KN
POSTELJINA.HR, 149,90 KN
POSTELJINA.HR, 149,90 KN
POSTELJINA.HR, 299,90 KN
POSTELJINA.HR, 99,95 KN
LUCE, 2.184 KN NA AKCIJI 1.747,20 KN
LUCE, TIFFANY RIBA 475 KN, NA AKCIJI 380 KN
LUCE, 172 KN NA AKCIJI 136,86 KN
LUCE, 640 KN, NA AKCIJI 512 KN

Foot: instagram i web stranice proizvođača