Ako ne znate što ćete raditi za Noć vještica imamo strašno dobar prijedlog za vas. U Tower Centru nalazi se sablasni lift, a vi se usudite ući!

Svake godine Tower Centar oduševi svoje posjetitelje kreativnim idejama pa je tako i ovog puta ususret Halloweenu ukrasio jedan lift “strašnim” ukrasima. Sigurno najstrašniji i najzabavniji lift u Hrvatskoj. Tu će se naći ljigavi pauci, strašne vještice i ostale spooky stvari. Ispred tog lifta nalaze se baloni, a na vama je da provjerite koliko ste hrabri, ili niste. Osim što će biti najstrašniji lift, sigurni smo da će biti i najfoteginičan pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama (ne zaboravite tagirati @tower.center). Ova atrakcija bit će postavljena od 27.10. do 31.10.2022.


Osim Spooky lifta tu će biti i  Halloween party za najmlađe. Uz kostimirane animatore i dobru glazbu djeca će uživati u brojnim aktivnostima poput izrađivanja bundeva i duhića od riže, oslikavanje strašnih balona, a na zabavnom mini golf poligonu moći će se osvojiti i nagrade. Sigurni smo da vam je zagarantirana „strašna“ zabava u Tower Centru. Vidimo se!