Kada je riječ o ženskim torbama, posljednjih nekoliko sezona must have su postale male ili srednje torbice. Iako u modnom svijetu one plijene najviše pozornosti, moramo priznati kako su velike torbe još uvijek jedan od najpopularnijih modnih dodataka.

Ništa čudno, velike torbe su funkcionalne i praktične, dovoljno velike da u njih možemo spremiti sve sitnice koje nam kroz dan trebaju. Svestrane i prekrasne, tako možemo opisati velike torbe.

Crna ili smeđa torba uvijek je dobar odabir, nosive su uz sve kombinacije, možete se poigrati s odjećom i na sve kombinirati klasičnu veliku crnu torbu. Posljednjih sezona in su i razni dodaci ili uzorci, kako na cipelama tako i na torbama.

Za one koji nisu skloni klasici tu su torbe u jačim nijansama, odaberete li takvu torbu možete biti sigurni kako nećete proći nezamijećeno. Od nijanse zelene koja je ove sezone hit, pa do crvenih torbi koje se ponavljaju iz godine u godinu.

Velike torbe su nešto što svakoj ženi treba, stoga pogledajte naše prijedloge i odaberite savršenu torbu u koju će vam napokon stati baš sve što vam kroz dan treba.

GUESS, 1.069 KN
GUESS, 1.069 KN
GUESS, 1.069 KN
GUESS, 1.219 KN
CARPISA, 379 KN
CARPISA, 379 KN
FURLA CORNER, 1.290 KN
MASS, 299 KN
MASS, 339 KN
MASS, 399 KN
MANGO, 249,90 KN
RESERVED, 99,90 KN
RESERVED, 249,90 KN

Foto: Instagram, web stranice trgovina