Fashionistice jedva čekaju novu modnu sezonu i predstavljanje nadolazećih trendova, a jedan od prvih jesenskih komada koji modne kuće predstave javnosti su čizme. O gležnjačama i kaubojskim čizmama već smo pisali, no jedan od ključnih modela za ovu sezonu bit će čizme do koljena. Prekrasni modeli koji dolaze u različitim bojama i oblicima osvojili su nas na prvi pogled. Elegantne i sa savršenom mogućnošću kombiniranja visoke čizme komad su koji morate imati u svom ormaru.

Ravne čizme do koljena izgledaju elegantno, mogu se kombinirati u svakodnevnom outfitu, ali će jednako dobro izgledati i na nešto svečaniju kombinaciju. Tanka i visoka peta rezervirana je za one najhrabrije fashionistice, no ono što visoke čizme najčešće krasi je stabilna block peta. Žene najviše vole baš takvu petu, jer je najudobnija, stoga bez problema možemo cijeli dan provesti u čizmama.

View this post on Instagram

Trend Alert.

A post shared by Romy Spector | Fashion Passion (@de_rococo) on

Kad je boja u pitanju, klasika prolazi uvijek stoga odaberete li smeđe ili crne čizme sigurno ste napravili dobar izbor, no možete se malo i poigrati i odabrati čizme u boji. Posljednjih  nekoliko sezona trend su i zanimljivi detalji na čizmama poput zakovica ili bisera.

Visoke čizme izgledaju neodoljivo, one definitivno podignu svaki look, stoga pogledajte modele koje smo pronašli u Tower Centru i inspirirajte se.

GUESS, 1.999 KN
GULIVER, 1.260 KN
GULIVER, 1.390 KN
GULIVER, 870 KN
SHOE BOX, 499,90 KN
SHOE BOX, 1.599,90 KN
SHOE BOX, 749,90 KN
SHOE BOX, 1.599,90 KN
MASS, 599 KN
FLAIR, 2.690 KN
FLAIR, 2.490 KN
FLAIR, 2.290 KN
CCC, 699 KN
CCC, 649 KN
CCC, 279 KN