Prošli su dani kada je nošenje palete zemljanih tonova bilo rezervirano isključivo za jesen jer se takve nijanse sada nose tijekom čitave godine, u bilo koje godišnje doba i kroz različite komad iz ormara.

Zemljani tonovi široko su dostupni već nekoliko sezona, a posebno je zabavno kombinirati ih tijekom ljeta kada se toliko dobrih komada pronašlo u trgovinama Tower Centra Rijeka i pozdravlja nas iz izloga, mameći nas na igru nježnim nijansama i odličnim popustima koji su u tijeku.

Neutralne boje

Jedna od najboljih stvari vezanih uz ljeto je ta što se mnoštvo vremena može provesti vani radeći aktivnosti poput plivanja, šetanja, istraživanja grada i druženja s obitelji i prijateljima. Slavljenje prirode i sve njezine ljepote svakako je dodatak toplom vremenu pa je baš zato ljeto savršeno vrijeme za usmjeravanje živosti prirode u modu uz nošenje zemljanih tonova.

Zemljani ton može biti bilo koja boja koja odražava onu koja se nalazi u prirodi, poput bujne zelene trave, osunčane crvene boje napukle gline ili kristalno plavog mora. Ove bogate boje najbolje se kombiniraju s neutralnim bojama poput krem boje, iako u nekim slučajevima zemljani tonovi mogu biti neutralni i sami.

Dašak elegancije pružit će im zlatni ili brončani modni dodatci poput nakita pa nećete pogriješiti odabirom moćnih naušnica.

Bronzer, 14,90€, dm, 4. kat, Kombinezon, 59,99 €, sniženo na 39,99€, Mango. 2. kat, Naočale, 408,00€, Optika Anda, 2. kat, Naušnice, 98,00€, Pandora, 2. kat, Remen, 59,99€, sniženo na 40,99€, Comma, 3. kat, Sandale, 125,00€, sniženo na 100,00€, Fashion&Friends, 2. kat, Sat, sniženo na 65,00€, Watch Centar, 2. kat, Torbica, 27,99€, sniženo na 21,99€, CCC, 4. kat 

Sklad nijansi

Za usklađivanje neutralnih tonova najbolje je odabrati statement modni komad poput popularnog kombinezona. U Tower Centru Rijeka smo pronašli impresivan model koji kao saliven stoji gotovo pa svakom obliku tijela, izdužujući figuru i dovodeći do izražaja preplanulu put.

Takav statement komad savršeno ćete uskladiti uz platforme i torbicu smeđih nijansi, stvarajući savršeni sklad nijansi.

Svijetlo smeđa boja je izvrsna alternativa sivoj, pogotovo ako imate topliji podton!

Za neodgodive poslove u uredu ovoga ljeta birajte hlače širega kroja koje će vam dati potrebnu dozu formalnosti, ali i dovoljnu dozu ljetne lepršavosti koja nam je uz visoke temperature, prije potrebna!

Odaberite nježnije nijanse zemljanih tonova kroz salonke i dodajte dašak bijele za savršeno moćan ljetni outfit.  

Cipele, 55,99€, sniženo na 44,79 €, Mass, 2. kat, Hlače, 27,99€, sniženo na 25,99€, Reserved, 4. kat, Parfem 30 ml, 83,69€, Douglas, 3. kat, Prsluk, 45,99 €, sniženo na 25,99€, Mango, 2. kat, Rumenilo, 13,90€, dm, 4. kat, Sat, 120,00€, sniženo na 84,00€, Watch Centar, 2. kat, Torbica, 37,10€, sniženo na 53,00€, Aldo, 2. kat 

Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga.