Voljeli ga ili ne, on je tu, bliži nam se najstrašniji dan u godini, poznati Halloween. Noć uoči Svih Svetih kod nas se naziva Noć vještica i iako tradicija dolazi iz Amerike s vremenom se ovaj običaj preselio i na druge dijelove svijeta. Od rezbarenja bundeve, strašnih kostima i horor filmova, pa sve do mirnih večeri uz horor knjigu. Halloween možete provesti kako god želite, mogućnosti je zaista mnogo, a jedno je sigurno, dobra zabava je zagarantirana.

Kostimirana zabava

Kostimirane zabave uvijek su dobra ideja, stoga se možete maskirati u vješticu ili vampira i krenuti na halloween party. Za one koji žele postići vještičji look, ali bez klasičnog kostima, tu su savršene kožne haljine ili hlače koje će uz dobar make up izgledati odlično. Uz make up tutoriale i vi se možete našminkati kao profesionalac, a sve što vam za dobru šminku treba možete pronaći u Tower Centru.

CROPP, 189 KN
CROPP. 79 KN
CALZEDONIA, 315 KN
CALZEDONIA, 209 KN
HOUSE, 89 KN

NOĆ UZ HOROR KNJIGU

Za one mirnije, predlažemo večer uz  horor knjigu i svijeće. Knjiga na temu vještica napisano je zaista mnogo, od poznatih trilogija do kratkih romana. Udobno se smjestite i otplovite mislima u dobru knjigu.

HOĆU KNJIGU, 99 KN
HOĆU KNJIGU, 187 KN

Kućni party

Pravi Halloween ugođaj postići ćete i uz ukrase, ali i male kolačiće i muffine. Radite li party kod kuće, pogledajte ove prijedloge i napravite pravu malu kuću strave. Ako netko voli noć vještica, to su najmlađi, stoga smo i za njih pronašli savršene kombinacije vještica i vještaka. Čak i ako vi niste obožavatelj horora, omogućite djeci užitak uz strašne slastice, maske ili filmove. Veliki izbor čeka vas u Intersparu, Kiku, Party Popsu i Baby centeru.


PARTY POPS, DEKORACIJA ZA VRATA 32 KN
PARTY POPS, 29,90 KN
PARTY POPS, 21,90 KN

KIK
KIK
KIK
KIK

Iz Tower Centra stižu dobre vijesti, četvrtak 31.10. od 17 sati na drugom katu počinje dječji zabavni program, od maskirane zabave i odlične predstave Neposlušna metla vještice Milice do zanimljivih nagrada.

Mi se veselimo Halloweenu, a vi?

Foto: instagram, web stranice trgovina