Dragi knjigoljupci – budite bez brige. Iako je naslov poprilično dramatičan i Hoću knjigu u Tower centru doista se zatvara, zatvaranje je samo privremeno. Nakon otvaranja tri nove knjižare u posljednje dvije godine, Hoću knjigovci odlučili su da je vrijeme da dotjeraju i neke postojeće. A kreću upravo u Rijeci.

Vaša najdraža riječka knjižara dobit će potpuno novi izgled u samo dva mjeseca. Za renovaciju su zaduženi arhitekti iz Metaplana, a ono što vas očekuje kada Hoću knjigu ponovno otvori svoja vrata početkom petog mjeseca je puno prekrasnih novih drvenih polica za najdraže naslove i igre, TOP 10 polica, novi i veći izlozi te pravi knjiški kutak za mnoštvo knjiških događanja. Kako izgledaju posljednje tri knjižare koje je Hoću knjigu uredio, pogledajte na fotkama ispod kako biste znali čemu se možete veseliti u svibnju.

Novi izgled poslovnice Hoću knjigu

Novi izgled poslovnice Hoću knjiguNovi izgled poslovnice Hoću knjigu

Od 20. do 28.2. i vi možete pomoći u preuređenju. Za najveće fanove Hoću knjigu osmislio je veliku akciju da što manje knjiga, memorabilije i društvenih igara mora iseliti iz njihovog prostora prije preuređenja. Stoga im se pridružite u fešti zatvaranja i nabavite najdraže sitnice iz Hoću knjigu uz popuste od 10 do 70 posto.

Do čitanja – 2.5.!