Na proplancima iznad Opatije skriva se najljepša vila na Kvarneru, koja se odnedavno nalazi u ponudi Dogma nekretnina. Očarava na prvi pogled svojim jedinstvenim, suvremenim dizajnom, a svaki njen kutak pruža luksuz, divljenje i udobnost.

Pogled na čitav Kvarner naprosto oduzima dah, a zahvaljujući staklenim stijenama, interijer se stapa s prirodom i čarobnim okruženjem. Vila je smještena unutar unikatno uređene okućnice, a prilikom uređenja nastojalo se zadržati što više prirodnih elemenata, poput stoljetne masline, bonsai stabla, kamena i vrhunske hortikulture. Spoj modernosti, luksuza i prirode je ono što čini ovu vilu posebnom.

Bazen je ispunjen slanom vodom, Dogma nekretnine

Prekrasan, preljevni bazen ispunjen slanom vodom svakog obara s nogu i već se možemo zamisliti kako uživamo plivajući i ispijajući ukusne koktele. Interijer je ispunjen vrhunskom opremom, kao što je Schuco stolarija, elektro žaluzine, smart sistem za potpunu kontrolu i upravljanje sustavom hlađenja i grijanja te još mnogo toga što ovu vilu čini luksuznom i posebnom.


Interijer je ispunjen vrhunskom opremom, Dogma nekretnine

U prizemlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe s izlazom na okućnicu, kupaonica, facility room, tehnička soba, kotlovnica te postrojenje za bazen. Iz prizemlja se penjemo na kat gdje se nalaze open-space dnevni boravak, kuhinja, dvije sobe s kupaonicom, fitness room i ostava. Iz skoro svake prostorije pruža se gotovo nestvaran pogled, a svaki kutak ispunjava prirodno osvjetljenje.

Nestvaran pogled pruža se iz svih prostorija, Dogma nekretnine

Prirodni materijali te neutralne boje pružaju toplinu i osjećaj udobnosti, a Kvarner na dlanu obasjava čitav interijer. Uvjerite se i sami u posebnost ove ekskluzivne vile i dogovorite ogled sa stručnim Dogminim agentima na 4. katu Tower centra. Sastanak s agentima dogovorite na 051/341-080, 051/564-890, 051/271-365.

Dogma nekretnine
Dogma nekretnine
Dogma nekretnine
Dogma nekretnine
Dogma nekretnine
Dogma nekretnine
Dogma nekretnine
Dogma nekretnine


Foto: Dogma nekretnine www.dogma-exclusive.com